Εάν είσαι Λέων ξέρεις πολύ καλά πως είναι αρκετά δύσκολο να βρεις έναν σύντροφο που μπορεί να σταθεί δίπλα σου. Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι εξωστρεφής και έχεις γύρω σου πολλούς ανθρώπους που σε θαυμάζουν. Εξαιτίας αυτών, πρέπει να βρεις κάποιον που να μπορεί να αντέξει την τόση αυτοπεποίθησή σου και να μπορεί να στηρίξει κάθε βήμα σου.

Δυστυχώς όμως πολλές φορές καταλήγεις με ανθρώπους που σε πληγώνουν. Για αυτό εάν θέλεις να κάνεις μια υγιή σχέση, καλύτερα να αποφύγεις τις συναναστροφές με τα τα τρία παρακάτω ζώδια που έχουν ταλέντο στο να σου ραγίζουν την καρδιά.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μια σχέση Δίδυμου-Λέων ίσως να είναι πολύ διασκεδαστική στην αρχή. Και τα δύο ζώδια έχουν μια έμφυτη εξωστρέφεια, αγαπούν να συναντούν νέους ανθρώπους και χρειάζονται συνεχή τόνωση στις σχέσεις. Μόλις ένας Δίδυμος δει τον Λέων σε ένα πάρτι, θα τον τραβήξει σαν μαγνήτης. Ο Δίδυμος άλλωστε έχει μια ακόρεστη περιέργεια και λατρεύει να μαθαίνει ό,τι μπορεί για τον καθένα. Έτσι, ο Λέων θα λατρέψει με τη σειρά του το να είναι το επίκεντρο της προσοχής ενός Διδύμου.

Ωστόσο, η περιέργεια του Δίδυμου θα εξασθενίσει πολύ γρήγορα αν ο Λέων σταματήσει να τον γοητεύσει και θα στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού.  Αυτό σίγουρα θα πληγώσει και την καρδιά και τον εγωισμό του άλλου.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος και ο Λέων είναι δύο γειτονικά ζώδια που δεν έχουν όμως πολλά κοινά. Ο Παρθένος είναι πιο συγκρατημένος και προσεκτικός, ενώ ο Λέων τείνει να κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα με τον πιο λαμπερό τρόπο. Ωστόσο, καθώς γνωρίζονται μεταξύ τους, θα εκτιμήσουν την ισορροπία που φέρνει ο ένας στη ζωή του άλλου.

Όμως, ως ζώδιο της γης, ο Παρθένος δείχνει την αγάπη του με πιο πρακτικούς και λογικούς τρόπους, ενώ ο Λέων δείχνει την αγάπη του με πιο παθιασμένους και ρομαντικούς τρόπους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τον Λέων να αισθάνεται έλλειψη αγάπης από τον σύντροφό του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δύο σταθερά ζώδια σε μια σχέση μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα μαζί, και αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μια σχέση μεταξύ ενός Λέων και ενός Υδροχόου. Στα θετικά της σχέσης, ο Υδροχόος και ο Λέων είναι αντίθετα ζώδια, οπότε υπάρχει μια ισχυρή φυσική έλξη. Τείνουν να απολαμβάνουν μια αργή και σταθερή προσέγγιση όσο αφορά τα ραντεβού τους, οπότε κανένας από τους δύο δεν θα ωθήσει τον άλλον να δεσμευτεί πριν να είναι έτοιμο. Μόλις κάνουν σχέση, και τα δύο ζώδια είναι πολύ πιστά.

Ωστόσο, τα σταθερά ζώδια είναι επίσης πολύ εγωιστές. Εάν υπάρχουν διαφωνίες, μπορεί να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να συμβιβαστούν. Ο Λέων είναι όλα φωτιά, ενώ ο Υδροχόος είναι γνωστός για το ότι είναι ψυχρός και αποστασιοποιημένος.  Αν και ο Λέων θα βρει αρχικά αυτή τη διαφορά τους ελκυστική, τα συναισθήματά του θα πληγωθούν μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο Υδροχόος καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να βοηθήσει τον εαυτό του παρά να σώσει τη σχέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 πράγματα που χρειάζεται ένας Ταύρος από τον σύντροφό του και δεν τα διαπραγματεύεται