Ο Ταύρος είναι παθιασμένος, τρυφερός και υποστηρικτικός. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο επίμονος και πιεστικός στις σχέσεις του. Θέλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τον σύντροφό του, και δεν διστάζει να τερματίσει μια σχέση εάν δεν τα βρει.

Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις μια σχέση με έναν Ταύρο, εδώ θα δεις όλα αυτά που θέλει από τον σύντροφό του.

Κάποιον που να ξέρει να χάνει

Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι να μην μαλώνεις με έναν Ταύρο. Δεν θα κερδίσεις. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρει ή να αφήσει άλλον να του το πάρει. Για το δικό σου καλό μπορείς απλά να υποχωρήσεις από την αρχή!

Υπομονή

Εάν θες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Ταύρου και να καταφέρεις να φτάσεις δίπλα του, χρειάζεται τεράστια υπομονή. Πρέπει να θέλεις πραγματικά να τον γνωρίσεις και όχι να φύγεις μακριά του με την πρώτη  ευκαιρία. Όταν σε εμπιστευτεί θα δεις μια εντελώς διαφορετική πλευρά του και θα καταλήξεις στο ότι άξιζε η υπομονή που έκανες.

Υποστήριξη

Ο Ταύρος είναι πολύ σταθερός αλλά μερικές φορές απλά θέλει να ακολουθήσει τα όνειρά του, να ρισκάρει και να κάνει ριζικές αλλαγές. Έχει ανάγκη από τον σύντροφό του να τον υποστηρίζει, να πιστέψει στις ιδέες του και να τον προτρέπει να κυνηγάει τα όνειρά του.

Χώρο και ελευθερία

Είναι πιστός και δεν του αρέσει να το αμφισβητούν αυτό. Ο τέλειος σύντροφος είναι αυτός που το αφήνει χώρο χωρίς πίεση και κριτική.

Δυνατή και άνευ όρων αγάπη

Θέλει ο σύντροφός του να είναι πρόθυμος να ρισκάρει τα πάντα για τη σχέση τους. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ταύρος για να βρει την αγάπη μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, να αλλάξει οπτική, σκέψεις, ή να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα πεποιθήσεών του και το σύστημα αξιών του. Ο Ταύρος θέλει έναν σύντροφο που να είναι πρόθυμος να του προσφέρει ασφάλεια και στοργή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι η σχέση του Παρθένου με το άγχος και το εργασιακό burnout