Ο Καρκίνος είναι η πιο ευαίσθητη ψυχή του ζωδιακού κύκλου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το ραντεβού με έναν Καρκίνο είναι μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία.

Εάν εσύ όμως είσαι Καρκίνος, θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις τα 4 πιο κοινά λάθη που κάνεις στις σχέσεις σου με αποτέλεσμα να χάνεις του άλλους από κοντά σου.

Είναι υπερευαίσθητος

Ο Καρκίνος συχνά μένει προτιμάει τη μοναξιά του και απομονώνεται. Παρόλο που αυτό το ζώδιο είναι συνήθως περιποιητικό από τη φύση του, έχει την τάση να αγχώνεται για τις παραμικρές λεπτομέρειες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν ένας Καρκίνος δέχεται επίθεση, η πρώτη του αντίδραση είναι να βουρκώνει, και συχνά ακόμη και να κλαίει και να παραπονιέται.

Προσκολλάται στον άλλον

Ο Καρκίνος έχει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, οι οποίοι συχνά μπορούν να οδηγήσουν σε προσκολλήσεις στις σχέσεις, αφού μόλις κολλήσει στο αντικείμενο του πάθους του, δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Ωστόσο, ο προσωπικός χώρος είναι ένα κρίσιμο στοιχείο σε κάθε καλή σχέση, επομένως ο Καρκίνος θα πρέπει να φροντίσει ώστε ο σύντροφός του να έχει ανεξαρτησία.

Χρειάζεται πολλή συναισθηματική υποστήριξη

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και είναι πάντα σε επιφυλακή για να δανείσει τους ώμους του σε όποιον χρειάζεται να κλάψει. Είναι περισσότερο από διατεθειμένος να επιλέγει άτομα που μπορεί να τους παρέχει συναισθηματική υποστήριξη και είναι πάντα στη διάθεσή τους. Όσο ωραίο κι αν φαίνεται αυτό, μπορεί τελικά να μετατρέψει τον σύντροφό του σε control freak. Μπορεί να μη σέβεται την ατομικότητα του συντρόφου του και να περιμένει την αμέριστη προσοχή του επειδή ο ίδιος κάνει τα πάντα σωστά και είναι πάντα δίπλα του όπως υποστηρίζει.

Περιμένει από τα@ σύντροφό του να είναι σε θέση να διαβάζει το μυαλό του

Ο Καρκίνος είναι εκ φύσεως ευαίσθητος με τρομερή ενσυναίσθηση. Γνωρίζει πάντα το πώς νιώθουν οι άλλοι. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι αυτό το χάρισμα και είναι εύκολο για τον Καρκίνο να το ξεχάσει αυτό, ειδικά όταν ο σύντροφός του δεν αντιδρά όπως είχε σχεδιάσει.

Μην ξεχνάς όμως πως, ως το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού, ο Καρκίνος προσεγγίζει τα πάντα με αγάπη στο μυαλό και την καρδιά. Ως αποτέλεσμα, είναι ένας υπέροχος σύντροφος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ταύρος και άλλα 4 ζώδια που κρύβουν με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματά τους