Η ομάδα του Savoir Ville δεν συγκεντρώνεται για να γράψει σε ένα γραφείο.

Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν ζουν σε διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, δεν έχουν διαφωνήσει ποτέ για το a/c και έχουν εντελώς διαφορετικό #officeview στις φωτογραφίες τους.

Με μοναδικό εργαλείο το σήμα τους, την κίτρινη βίδα και κοινό στόχο να επιδιορθώσουν όλα εκείνα που μας απασχολούν κάθε μέρα, ανοίγουν το laptop τους και γράφουν σε πάρκα, cafe, καναπέδες φίλων και γκαράζ. Μοιράζονται ιδέες για όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μόδα και την ομορφιά. Αναζητούν λύσεις για εκείνα που σε απασχολούν στις σχέσεις σου με τους άλλους. Ανανεώνουν τη bucket list σου και σε γεμίζουν με τίτλους βιβλίων, ταινιών, τραγουδιών και με ονόματα προορισμών. Βάζουν στη ζωή σου δημιουργικούς ανθρώπους που πρέπει να γνωρίσεις και πληροφορίες που σου δίνουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Aν και το αρχικό σχέδιο του Savoir Ville ήταν να μιλήσει για τα life’s special habits, τελικά κατάφερε να γίνει ένα από αυτά.

facebook: SavoirVille, instagram: @savoirville, twitter: @savoirvillegr

Founder/Editor - in - chief: Γεωργία Κωτσιοπούλου

Fashion Editors:  Κατερίνα Γιαννακάκη, Ολυμπία Πιπέλια, Nάσια Φιλιππίδη, Άννα Αρχοντή

Beauty Editors: Γεωργία Κωτσιοπούλου, Bιβή Κοτσαπουϊκίδου, Έλενα Παλληκαλοροπούλου

Wellness Editor: Κατερίνα Τσουκτάκου Culture Editors: Mαρίνα Ζιγνέλη

Editors: Ισμήνη Βιλλιώτη, Χλόη Παυλίδη, Φανή Στεφανάκη, Εύα Τόλιου, Μαρίνα Ζιγνέλη, Κέλλυ Σεφέρου, Τζουλιάνα Τσαμαντάνη, Ανδριάνα Αργυροπούλου, Γεωργία Πρέζα, Τατιάνα Τζινιόλη, Άννα Αρχοντή, Ίλυα Τρανούδη

Φωτογράφος: Μαρία - Ειρήνη Μοσχονά

Developer: Γιώργος Σοκιανός

Law Support: Άκης Κουντούρης

Financial Support: Δημήτρης Αλεβίζος

Creative Art Director for Savoir Ville Free Press: Μαρία Νίκα