Η ”5D Miracles Τεχνική: Η Κβαντομηχανική συναντά τον Νόμο της Έλξης” είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί την Θεωρία-Μ, δηλαδή τις ιδιότητες του χωροχρόνου, των 11 Διαστάσεων και την ύπαρξη των άπειρων παράλληλων “εκδοχών/frames” μας για να διδάξει στον οποιοδήποτε πως να αλλάξει το σύστημα των πεποιθήσεων του με πολύ εύκολο και άμεσο τρόπο, και επομένως να του διδάξει έμπρακτα και πρακτικά πως να αλλάξει όλες τις συνθήκες της ζωής του: αυτό που αποκαλούμε την 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας.

Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται πολύ περίπλοκα, η Δήμητρα Τζιόβα, δημιουργός της μεθόδου, την οποία μέσω ιδιωτικών/online συνεδριών και βιωματικών σεμιναρίων διδάσκει σε πολλές χώρες του κόσμου, μάς εξηγεί: “Όπως γνωρίζουμε το σύστημα των πεποιθήσεων μας, αυτά που συνειδητά ή υποσυνείδητα πιστεύουμε/θεωρούμε ως αλήθειες/δεδομένα της ζωής, “προβάλλονται” στην 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας και δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε την ανθρώπινη εμπειρία μας. Η 5η και η 11η Διάσταση μας εξηγούν επιστημονικά πως ακριβώς γίνεται αυτό, καθώς και πως μπορεί να αλλάξει, αφού αν γνωρίζεις πως ακριβώς “προβάλλονται”, μπορείς έπειτα συνειδητά είτε να αλλάξεις, είτε να σταματήσεις αυτήν την προβολή” λέει

Δήμητρα, πώς λειτουργεί με απλά λόγια το manifestation;

Αν περιέγραφα την ιδέα της Υλοποίησης/Manifestation με μια πρόταση θα έλεγα ότι είναι το: Καθρέφτισμα στην ύλη, των ιδεών/πιστεύω/πεποιθήσεων και συναισθημάτων μας. Και άρα αυτό γίνεται πάντα και συνεχόμενα, είτε το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά είτε όχι. Είμαστε “φτιαγμένοι/σχεδιασμένοι” να υλοποιούμε ασταμάτητα και το κάνουμε.

Το μυστικό αν μπορούμε να το πούμε έτσι με χιούμορ, είναι να γίνουμε συνειδητοί δημιουργοί της υλικής μας πραγματικότητας, συνειδητοί στην υλοποίηση μας, και άρα να ενθυμηθούμε πως μπορούμε να καθρεφτίζουμε στην ύλη συνειδητά, όλες τις επιθυμητές μας ιδέες/επιθυμίες και συναισθήματα μας, αντί απλά ασυνείδητα όλα τα πιστεύω/πεποιθήσεις μας που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτές που είναι αρμονικές με τις επιθυμίες μας και αυτές που δεν είναι.

Όποτε στην συνειδητή υλοποίηση καλούμαστε να βρούμε και να αλλάξουμε όλες τις ιδέες/πιστεύω/πεποιθήσεις/ορισμούς μας που δεν είναι αρμονικοί με τις επιθυμίες και στόχους μας. Πχ, αν κάποιος πιστεύει ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλά έχει κουραστεί πια από τις δυσκολίες και επιθυμεί τα πράγματα να του γίνονται εύκολα, χρειάζεται να βρει την ρίζα αυτού του ορισμού για την ζωή και να πείσει εκ νέου τον εαυτό του ότι η ζωή μπορεί να είναι και εύκολη!

Ποιες είναι οι πρακτικές; Θέλεις να εξηγήσεις σε κάποιον που δεν έχει την παραμικρή ιδέα;

Υπάρχουν πολλές και πολλαπλές πρακτικές πίσω από αυτήν την ιδέα, πολλές μέθοδοι και πολλοί δάσκαλοι και σχολές. Όλες όμως είτε είναι ξεκάθαρο είτε όχι, με κάποιο τρόπο προσπαθούν να εκπαιδεύσουν κάποιον στο να δονείται μέσω των σκέψεων και των συναισθημάτων του σε αυτά που επιθυμεί να ζήσει.

Δηλαδή αν θέλει κάτι συγκεκριμένο στην ύλη είτε είναι αντικείμενο είτε κατάσταση, να βρει ποιο είναι το συναίσθημα που θεωρεί ότι θα νιώσει όταν το έχει, και μετά απλά να δονηθεί καθαρά σε αυτό/να νιώσει αυτό το συναίσθημα. Αυτό έπειτα θα καθρεφτίσει/υλοποιήσει.

Αυτό που όμως εγώ γνωρίζω βαθιά από την γνώση που μου δόθηκε από το σύμπαν και την οποία διδάσκω κάτω από τον τίτλο: 5D Miracles Method/Way of Living Μέθοδος/Τρόπος Ζωής 5Διαστατών Θαυμάτων είναι ότι η συνειδητή/εκούσια υλοποίηση είναι πολύ πιο εύκολη και πολύ επιτυχής όταν κάποιος μάθει/θυμηθεί ότι έχει άπειρα ήδη υπάρχοντα φρέιμ ύπαρξης σε 11 διαστάσεις, και άρα δεν χρειάζεται πραγματικά να “φτιάξει” κάτι στην ύλη, απλά να συντονιστεί σε αυτή την εκδοχή του που ήδη υπάρχει στην ύπαρξη, όπως συντονίζεται κατά μία έννοια ένα ραδιόφωνο σε ήδη υπάρχοντες ραδιοφωνικούς σταθμούς, στα υπάρχοντα ραδιοκύματα τους!

Πώς βρέθηκες σ’ αυτό το πεδίο;

Είναι μια ερώτηση που για να την απαντήσω όπως θα ήθελα, με όλες τις φανταστικές της δονήσεις και εμπειρίες, θα έπαιρνε πολύ ώρα και χώρο σε αυτή μας την συνομιλία. Αν προσπαθούσα να την συνοψίσω σε λίγα λόγια, θα έλεγα ότι όπως για τους περισσότερους από εμάς, που βρεθήκαμε στην αναζήτησή της αυτογνωσίας, η μεγάλη μου επιθυμία να φύγω από τον πόνο που δημιουργούσε ο ίδιος μου ο εαυτός με το να νιώθει ότι δεν έχει και ζει την ζωή που θέλει, με οδήγησε αρχικά σε πολλούς δασκάλους και “σχολές” αυτογνωσίας.

Αλλά ενώ κάποια πράγματα μου φωτιζόταν μερικώς, το πολύ αναλυτικό και ορθολογικό μου μυαλό δεν έπαιρνε όλες τις απαντήσεις που ήθελε για να καταλάβει πως λειτουργεί τελικά το σύμπαν και πως εμείς τελικά δημιουργούμε την πραγματικότητα μας και άρα δεν έβλεπα κάποιες μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου. Αν δεν κατανοεί το μυαλό μας, δεν μας αφήνει έπειτα να αλλάξουμε και την δόνηση μας, όποτε και δεν καθρεφτίζουμε στην ύλη κάτι καινούργιο.

Αυτό όμως έκανε απλά την επιθυμία μου να καταλάβω σε βάθος, ακόμα πιο μεγάλη.

Η μεγάλη, τεράστια αυτή επιθυμία και θέλω μου καθώς και το πόσο ισχυρά αναζήτησα και ζήτησα μέσα από την ψυχή μου αυτές τις απαντήσεις, με οδήγησαν τελικά στο να βιώσω μια συγκλονιστική για εμένα πνευματική εμπειρία και να “κατεβάσω” όλες τις απαντήσεις που αναζητούσα όλο αυτόν τον καιρό, μέσα σε λίγα λεπτά όπως μετριέται ο χρόνος, αν και η αίσθηση μου ήταν ότι κατά την διάρκεια αυτής της εμπειρίας, ο χρόνος και ο χώρος σταμάτησε κατά κάποιο τρόπο για εμένα.

Μετά από αυτήν την εμπειρία, η ζωή μου όλη άλλαξε και πάρα πολλές υλοποιήσεις που χρόνια προσπαθούσα να επιτύχω, έγιναν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σταμάτησε ο εσωτερικός μου πόνος και βρήκα την γαλήνη που επίσης πολύ αναζητούσα. Ήξερα πια πως λειτουργεί το σύμπαν και πως μπορώ να “μεταπηδώ” μέσα από τις άπειρες εκδοχές μου στις 11 Διαστάσεις της Ύπαρξης και η καρδιά μου γέμισε αγάπη.

Αν με ρωτάς πως τελικά άρχισα να το διδάσκω, πραγματικά έγινε χωρίς να το σχεδιάσω, μιας και οι φίλοι μου πρώτα, παρατηρώντας αυτήν την τεράστια αλλαγή που έγινε στην ζωή μου και μετά από στόμα σε στόμα, άνθρωποι άρχισαν να έρχονται και να μου ζητούν να τους το διδάξω.

Πώς σχετίζεται το manifestation με τον νόμο της έλξης;

Θα έλεγα ότι ο νόμος της Έλξης ή αλλιώς όπως εμένα μου εξηγήθηκε ο νόμος του Συντονισμού, είναι το μέσο, ο μηχανισμός με τον οποίο γίνεται η υλοποίηση.

Η άνοιξη ή η αρχή του καλοκαιριού είναι ιδανική εποχή για να θέσει κανείς νέους στόχους. Είναι πράγματι μια ιδανική εποχή να ρωτήσουμε τον εαυτό μας ποιοι είμαστε και που θέλουμε να βρεθούμε;

Για μένα κάθε στιγμή είναι η ιδανική, γιατί τελικά υπάρχει μόνο το κάθε Τώρα μας, μιας και όλα, παρόν, παρελθόν και μέλλον και όλες οι άπειρες εκδοχές μας μέσα σε αυτά, συν-υπάρχουν σε κάθε Στιγμή. Αλλά μιας και επίσης ό,τι ορίζουμε ζούμε, ναι θα μπορούσε κάποιος να ορίσει και μετά ζήσει έτσι πολύ όμορφα, ότι η άνοιξη είναι η ιδανική στιγμή.

Το σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι, ό,τι ορίζουμε αυτό και ζούμε.

Πώς παραμένει κανείς συγκεντρωμένος όταν ένας στόχος ή μια επιθυμία δεν εκπληρώνεται γρήγορα;

Από την πείρα μου, όταν το λογικό μας κομμάτι λάβει τις απαντήσεις στα ερωτήματα του, για την ζωή και το σύμπαν και καταλάβουμε Ποιοι Πραγματικά Είμαστε, τότε βρίσκουμε την γαλήνη, και την εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να Είμαστε, Γίνουμε, Έχουμε και Βιώσουμε/Νιώσουμε ότι θέλουμε σε αυτήν την ζωή.

Τι θα έλεγες σε έναν σκεπτικιστή;

Ίσως εκπλήξει η απάντηση, αλλά δεν θα έλεγα τίποτα σε έναν σκεπτικιστή γιατί δεν θα συντονιζόμουν στο να πάω να συνδιαλλαγώ μαζί του, εκτός και αν με ρωτούσε ο ίδιος πραγματικά και με διάθεση να ακούσει και να μάθει, που τότε εγώ έχω έναν άλλο ορισμό για αυτόν τον άνθρωπο, τον ορίζω τότε ως Αναζητητή. Και σε έναν αναζητητή θα του έλεγα τα Πάντα, όλα όσα μου αποκαλύφτηκαν.

Για σένα, τι άλλο πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να κάνουν καλύτερες τις ζωές τους;

Να μην παίρνουν τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και να επιτρέπουν στον εαυτό τους να επιθυμούν!

Περισσότερα www.DemetraJiova.com | Facebook | InstagramYouTube