Είναι αδιαμφισβήτητα από τα καλύτερα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Είναι παιδί του χειμώνα και θα σε βοηθήσει σε κάθε σου πρόβλημα. Ανήκει στον 11ο οίκο και έχει συνδεθεί με τις προσωπικές σχέσεις αλλά και την προσφορά.

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος, ευαίσθητος, ενδιαφέρεται για τα κοινωνικά θέματα και συχνά έχει έντονη ανθρωπιστική δράση. Ο Αβραάμ Λίνκολν, ο εφευρέτης Τόμας Έντισον, η εμβληματική Ρόζα Πάρκς, ο επιστήμονας Κάρολος Δαρβίνος, είναι μερικοί από τους πιο γνωστούς Υδροχόους. Όλοι τους ήταν άτομα που πήγαν ενάντια στα πιστεύω της εποχής και χάραξαν τη δική τους πορεία στην ιστορία.

Προτερήματα

Ο Υδροχόος είναι ατρόμητος και προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις αλλαγές. Του αρέσουν οι προκλήσεις και να βρίσκει τη λύση σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Δεν “πνίγεται σε μία κουταλιά νερό”. Αντίθετα, διατηρεί τη ψυχραιμία του σε δύσκολες καταστάσεις προκειμένου να βρει μία λύση.

Μπορεί η απαισιοδοξία να κάνει μερικές φορές την εμφάνισή της στους υπόλοιπους, αλλά όχι σε έναν Υδροχόο που παραμένει αισιόδοξος ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Μία αρετή που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους που είναι γύρω του.

Επιπλέον, νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και τον θαυμάζεις για την αυθεντικότητά του. Είναι καλόψυχος , αποζητά την ισότητα και την ειρήνη και δε φοβάται να εκφράσει τις απόψεις του.

Είναι ο ακτιβιστής του ζωδιακού καθώς είναι το ζώδιο που ενδιαφέρεται περισσότερο για κοινωνικά θέματα και έχει έντονη εθελοντική και ανθρωπιστική δράση.

Υδροχόοι του Hollywood

Διάσημοι Υδροχόοι από τον χώρο του θεάματος είναι -μεταξύ άλλων- οι Jennifer Aniston, Ashton Kutcher, Michael Jordan, Ellen DeGeneres και η Oprah Winfrey.

featured photo: Unsplash / Allef Vinicius