Επειδή γενικά δε μας αρέσει να αφήνουμε εκκρεμότητες, παρακάτω θα βρεις απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις του αστρολογικού Q&A της προηγούμενης εβδομάδας που δεν προλάβαμε να απαντήσουμε.

Στο τιμόνι βρίσκεται πάντοτε η Λέτα Μπεζεργιάννη που διαβάζει τα άστρα καλύτερα από τον καθένα και καθημερινά δίνει μέσα από τον λογαριασμό μας στο Instagram τις προβλέψεις της ημέρας.

1. Ταύρος με Τοξότη! Θα επιβιώσουμε το 2021; Ιστορικός συνδυασμός, ιστορική αντίθεση, φοβερή χημεία. Ναι, αξίζει θα σωθεί.

2. Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Αφροδίτη στην Παρθένο. Τι να σημαίνει άραγε; Ένα λαμπερό πλάσμα που ξέρει καλά να κρατά ένα πέπλο μυστηρίου γύρω του και μια καρδιά που συνέχεια ζητά απαντήσεις και δεν αφήνεται.

3. Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο. Θα βρω τον έρωτα το 2021; Αυτός σε βρίσκει, εσύ συνήθως του ξεγλιστράς. Αλλά το 2021 δε θα γλιτώσεις.

4. Άντρας Τοξότης με Σκορπιό… ευαισθησίες; Ποιος έχασε τις ευαισθησίες για να τις βρει ο Σκορπιός; Δε θα το ‘λεγα, μάλλον παιχνίδια κυριαρχίας.

5. Λιοντάρι με παρθένο… τυχαία η έλξη με Τοξότες που έχουν ωροσκόπο νερό; Καθόλου τυχαία θα έλεγα. Σίγουρα ζητάς κάτι να ταράξει τα νερά. Αυτό ακριβώς έχει ο Τοξότης. Τώρα το νερό πάντα δημιουργεί το μυστήριο που θες.

6. Πώς θα περιγράφατε με 3 λέξεις έναν Υδροχόο με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Καρκίνο; Μια αλήτισσα ψυχή(1) παγιδευμένη στη λογική(2) και το συναίσθημα (3).

7. Ιδανικός ζωδιακός σύντροφος για γυναίκα Καρκίνο με ωροσκόπο Ταύρο; Σελήνη στον Καρκίνο. Σκορπίος, Ψαράκι ένας άλλος Ταύρος και Αιγόκερως.

8. Κριός με Δίδυμο.. καλός συνδυασμός για το 2021; Κριός, Σκορπιός, Υδροχόος με την ευχή μου !

9. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος ταιριάζουν; Φύσηξε έρωτας βοριάς. Έ, ναι ταιριάζουν! Αδερφές ψυχές.

10. Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω. Τι θα γίνει, θα καταφέρω να σταυρώσω σχέση φέτος; Ωχ! Είσαι από αυτούς που θέλουν να κρατούν το μυστήριο, αλλά άμα ερωτευτείς τα δίνεις όλα. Μια μέση λύση θα ήθελα για να μην τρομάξει το wannabe ταίρι σου.

11. Τι θα φέρει η νέα χρονιά στα ερωτικά των Ιχθύων; Πολλά και ωραία. Και το κυριότερο: ένα γερό ξεκαθάρισμα για να μπουν οι επόμενοι.

12. Λιονταρίνος με Υδροχόο. Το’χουμε ή να το ξεχάσουμε; Α, φυσικά το’χεις! Εξαιρετικό.

13. Ο Λέων με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα; Ζυγός, Δίδυμος, Αιγόκερως, Κριός (κι ας σε τσαντίζουν), Υδροχόος.

14. Ποια ζώδια θα επιβιώσουν καλύτερα το 2021; Ζυγοί, Υδροχόοι οι ευνοημένοι της χρονιάς.

15. Τι σημαίνει ο ουρανός στους Ταύρους για 7 χρόνια; 7 χρόνια φαγούρας. Κουράγιο! Σημαίνει ότι τα πάντα είναι ρευστά και ανατρέπονται, κάτι που οι Ταύροι δεν αντέχουν. Για να σε βάλω στο κλίμα ο Ουρανός κυβερνά τον Υδροχόο. Από εκεί να καταλάβεις.

16. Δίδυμος με Τοξότη άντρα, για πες τι φάση; Θα ερωτευτούμε ή μπα; Το θέμα είναι να βρείτε χρόνο. Αν βρείτε, σίγουρα θα ερωτευτείτε.

17. Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ, θα δω φως στο τούνελ; Αισθηματικά ή επαγγελματικά που θέλω να κάνω κάτι δικό μου. Ναι, να κάνεις. Έχουμε κάποια σημεία στη χρονιά που θέλουν προσοχή, αλλά γενικά ευνοεί. Αισθηματικά μη σκέφτεσαι όπως στα επαγγελματικά, αφέσου. Εδώ μιλάμε για έρωτα, όχι για business.

18. Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο και σελήνη στους Ιχθείς. Τι θα φέρει το 2021; Τι προσωπικότητα είσαι εσύ; Τρομερός συνδυασμός. Υποχρεώσεις, μια καλύτερη και θετικότερη οπτική και ανατροπές στο αισθηματικά.

19. Οι Τοξότες πώς θα περάσουν το 2021; Οι Τοξότες θα έρθουν αντιμέτωποι με όλα όσα άφησαν στην μέση το 2020. Στο 2ο μισό του έτους έρχονται τα καλά.

20. Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό! Θα τα βγάλω πέρα; Εμείς θα τα βγάλουμε πέρα μαζί σου; Εσύ πάντα επιβιώνεις.

featured photo: Twenty20.com/youdontknowjaq