Έρχεται τριήμερο και οφείλεις να ξεκουράσεις το σώμα και το μυαλό σου από οτιδήποτε σε στρέσαρε όλη την εβδομάδα που πέρασε. Εδώ φτιάξαμε έναν πλήρη beauty οδηγό ανανέωσης (και επιβίωσης!):

Για το σώμα:

Ο beauty οδηγος που θα ακολουθησεις το τριημερο

Αν έχεις διάδρομο στο σπίτι και δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο ή να βγεις στο δρόμο, τότε ακολούθησε τις 5 συμβουλες για αρχάριους που είναι χρήσιμες αν θες να το διασκεδάσεις και να το κάνεις με τον δικό σου ρυθμό. Κανένα κινητό δεν θα χτυπήσει, κανένα deadline.

Αν ωστόσο, θέλεις να βγεις έξω, τα κορίτσια πίσω από το fitVPaddiction, η Βίβιαν και η Πόλυ σου λένε τι να προσέξεις στη προπόνηση σε εξωτερικό χώρο.

Για τη διατροφή:

Ο beauty οδηγος που θα ακολουθησεις το τριημερο

Έρχεται ένα τρελό τριήμερο για κάποιους ενώ για τους υπόλοιπους ημέρες με πολύ φαγητό, οπότε σου έχουμε τη λύση για να επανέλθεις αμέσως μετά, με μία επίπεδη κοιλιά.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις μία διαφορετική γεύση στη σαλάτα σου, τότε δοκίμασε εκείνη που έφτιαξε για εμάς η Mommy Jammi με πατζάρια, κινόα και μερικά ακόμη που θα δεις εδώ.

Αν πρέπει να πέσεις στην αμαρτία, τότε σήμερα ετοίμασε μία πίτσα με πεστο και αυγό. Ελαφριά, εύκολη και δεν θα νιώσεις τύψεις την επόμενη ημέρα.

Για το πρόσωπο:

Ο beauty οδηγος που θα ακολουθησεις το τριημερο

Όταν στο μυαλό σου σχηματίζονται τα γράμματα της λέξης “τριήμερο”, αμέσως μετά ψάχνεις στο νεσεσέρ για μία μάσκα που θα κάνεις όλο το Σαββατοκύριακο. Εδώ θα δεις πώς να την κάνεις σωστά.

Το upside down eyeliner, θα απογειώσει τις βραδινές εξόδους σου και δεν υπάρχει κανένα περισσότερο ασφαλές, σίγουρο και που χρειάζεται απλώς ένα eyeliner από αυτό το trend.

Για τα νύχια:

Ο beauty οδηγος που θα ακολουθησεις το τριημερο

Όλη την εβδομάδα περίμενες και εσύ να περιποιηθείς τα νύχια σου που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από τις δουλειές, την έλλειψη εντατικής φροντίδας και ενυδάτωσης. Αφού τα κάνεις όλα αυτά, πρέπει να διαλέξεις ένα από τα trends που σου δείχνουν τα κορίτσια του instagram.

Σε περίπτωση που τα νύχια σου είναι ταλαιπωρημένα από το τζελ που έκανες πριν λίγες εβδομάδες και δεν θέλεις να τρέχεις, χρειάζεσαι κάποιες συμβουλές που θα σε σώσουν για την ώρα.

Για τα μαλλιά:

Ο beauty οδηγος που θα ακολουθησεις το τριημερο

Αν τα μαλλιά σου θυμίζουν το μήκος της Alexa Chung εδώ θα βρεις πολλές ιδέες για ένα χτένισμα που θα τα αναδείξει, όπως κάνει και η ίδια.

Είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνο το ραντεβού με τον κομμωτή σου, τώρα που έχεις το χρόνο και μερικά ραντεβού για καφέ, κανονισμένα για αργότερα. Όμως τελικά τι πρέπει να κάνεις πρώτο, κούρεμα ή βάψιμο; Εδώ θα βρεις τη λύση.