Έχεις γεμίσει την ντουλάπα με ρούχα που θα έντυναν ένα μικρό χωριό και ενώ σκέφτεσαι συνδυασμούς, όταν έρχεται η στιγμή φοράς ο,τι βρεθεί μπροστά σου, γιατί πάλι άργησες για τη δουλειά, το φαγητό με τους φίλους ή στο ραντεβού μαζί του.

Ανοίγουμε τη ντουλάπα και συγκεντρώνουμε όλα όσα θα φορέσεις την εβδομάδα που μόλις ήρθε.

Αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε όλους τους οδηγούς για να ντυθείς σωστά σε ένα τυφλό ραντεβού ή για να εντυπωσιάσεις όταν πάρεις τη προαγωγή στη δουλειά.

Δευτέρα

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Αν υποθέσουμε ότι σήμερα θα πάρεις τους δρόμους για να βρεις την ιδανική τοποθεσία που θα πετάξεις χαρταετό, είναι μια καλή ευκαιρία να δεις τι φοράμε σε ένα road trip.

Τρίτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Η Tina Kunakey και πολλές φωτογραφίες στον instagram λογαριασμό της, θα σου πουν πώς να ντυθείς για τον αγώνα που σου ζήτησε να πάτε μαζί.

Τετάρτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Κατάφερες επιτέλους να πάρεις την προαγωγή που ζητούσες, υπάρχουν τα 10 απαραίτητα όμως, που θα φορέσεις καθισμένη αναπαυτικά στη νέα σου θέση.

Πέμπτη

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Αν ένα Little Black Dress δεν έχει κανόνες, τότε τι άλλο; Την Άνοιξη τα trends συνομωτούν υπερ όλων των bohemian κοριτσιών και εσύ δεν έχεις λόγο μία Πέμπτη στο σινεμά να μη το φορέσεις.

Παρασκευή

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Και σου ζητάει το αγόρι που γνώρισες μόλις, να τον περιμένεις στις 8 στο γνωστό μαγαζί που συναντηθήκατε πρώτη φορά. Τι είναι κατάλληλο να φορέσεις;

Σάββατο

Η απαντηση σε καθε "τι θα φορεσω αυριο" Αρχίζουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα Σάββατα που μετά τη δουλειά, πήγαινες για καφέ, τώρα φοράς φορέματα και φτιάχνεις στα μαλλιά σου πλεξούδες και χαλαρά chignons.

Κυριακή μπορείς να μείνεις όλη μέρα στο σπίτι με πιτζάμες και να διαβάσεις για τον ορισμό του καλού ύπνου 😉