Η νέα τάση στο denim είναι το λευκό και έρχεται από τις σελίδες των Vogue όλου του κόσμου θα έλεγε κανείς. Όμως, η αλήθεια είναι ότι για μένα το λευκό denim είναι πάντα συνδεδεμένο με την αγαπημένη Jane Birkin, την πιο διάσημη Γαλλίδα που δεν κατάγεται από το Παρίσι αλλά από την Μεγάλη Βρετανία.

WHITE DENIM | WHITE ATTITUDE

Νεανικό και φρέσκο, με την πλειοψηφία των κοριτσιών να μην το προτιμά, καθώς πράγματι απαιτεί μία παραπάνω προσοχή τόσο στη σιλουέτα όσο και στο συνδυασμό του, παρόλα αυτά, οι συνδυασμοί που προσφέρει είναι αμέτρητοι ενώ φωτίζει το σύνολο τόσο λιτά όσο και όμορφα. Είναι εντυπωσιακό το πως μπορεί να αλλάξει η άποψή μας για κάτι που βλέπουμε σε μία βιτρίνα ή σε ένα περιοδικό ή σε ένα site, εάν τολμήσουμε να το δοκιμάσουμε στ’ αλήθεια, και αυτό είναι ξεκάθαρα ένα από τα τιπς μου για ψώνια αφενός, για αλλαγή του στυλ κατά καιρούς, αφετέρου.

WHITE DENIM | WHITE ATTITUDE

[Στην επόμενη εξόρμησή σας στα μαγαζιά (ή και στο ίντερνετ, όπως εγώ) τολμήστε να αγοράσετε κάτι που δεν θα φορούσατε ποτέ. Τύπου ποτέ όμως. Όχι λόγω του ότι είναι άβολο ή κακόγουστο προφανώς, αλλά λόγω του ότι είναι τελείως έξω από το παρόν στυλ σου].

WHITE DENIM | WHITE ATTITUDE

Και αυτή η νέα διάθεση του λευκού, ενόψει και της Άνοιξης που πλησιάζει, φαντάζει έξυπνη, φωτεινή και αισιόδοξη. Ας το παραδεχτούμε, ένα κομμάτι που φωνάζει «καλοκαίρι!» μέσα στον Φεβρουάριο δεν είναι ποτέ κάτι κακό. Αρκεί φυσικά να το συνδυάσεις σωστά και με έμπνευση.