Έρχεται εκείνη η ευλογημένη ημέρα (γεια σου Κυριακή!) που επιτέλους θα ακολουθήσεις την beauty pampering ρουτίνα σου για να διώξεις από την επιδερμίδα όλη την κούραση και την θαμπάδα που έχει μαζέψει από άλλη μια κουραστική εβδομάδα.

Και ποιο είναι το κλασσικό δίδυμο της όλης διαδικασίας; Φυσικά απολέπιση και μια ή περισσότερες μάσκες (aka multimasking). Σωστά; Λάθος! Ξεχάστε την κλασσική εφαρμογή της μάσκας σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο μετά από επιμελή απολέπιση. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ήρθε η ώρα να εφαρμόσουμε ένα primer πριν από τη μάσκα της επιλογής μας. Ω ναι, αλήθεια είναι. Το κλασσικό και πολυαγαπημένο primer, που γνωρίσαμε αποκλειστικά ως ενισχυτικό του μακιγιάζ μας μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της όποιας μάσκας χρησιμοποιούμε εφόσον τοποθετηθεί πριν από αυτήν.

Και ο λόγος είναι πολύ απλός: εκτός του ότι το primer θα βελτιώσει άμεσα την κατάσταση του δέρματος μας πριν βάλουμε τη μάσκα, θα του επιτρέψει να απορροφήσει καλύτερα και εις βάθος τα συστατικά της, κάνοντας την πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με την απευθείας εφαρμογή της σε «γυμνό» δέρμα.

Ψάχνετε κάτι καλύτερο από αυτά για να ανανεώσετε την ρουτίνα περιποίησης σας;