Πρωταγωνιστεί η Julia Lοuis-Dreyfus, αγαπημένη και πασίγνωστη κωμικός κυρίως από τη σειρά Seinfeld καθώς και η Anna Chlumsky, ο Tony Hale και ο Reid Scott. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Armando Iannucci και ουσιαστικά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και την καριέρα της Selina Meyer (Julia Luis-Dreyfus) την αντιπρόεδρο των Η.Π.Α. Η δουλειά όμως, της αντιπροέδρου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχε εκείνη φανταστεί, ή ενδεχομένως εσείς πιστεύατε πως είναι αν έχετε παρακολουθήσει το House of Cards. Έτσι λοιπόν, η Selina και το staff της προσπαθούν να επιβιώσουν στην Washington ενώ παράλληλα καταλαβαίνουν πως είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να αφήσουν και το πολιτικό τους στίγμα.

episode-04-1024

Παρακάτω, θα βρεις 6 λόγους για τους οποίους πρέπει να δεις την σειρά Veep. Ή καλύτερα, 6 χαρακτηριστικά του εαυτού σου.

  1. Είναι η κατάλληλη για εσένα που αγαπάς σε γενικές γραμμές, τις πολιτικές, σατιρικές σειρές.
  2. Η Julia Lοuis-Dreyfus είναι από μόνη της εξαιρετική ηθοποιός, κι αν τη γνωρίσεις τώρα θα την αγαπήσεις στο λεπτό.
  3. Σου έλειψε το House of cards και θέλεις το πολιτικό στοιχείο στην καθημερινότητά σου.
  4. Η σειρά έχει γρήγορο και ευφυές χιούμορ.
  5. Γιατί κουράστηκες να βλέπεις κωμωδίες να προσπαθούν να μοιάσουν στα Φιλαράκια.
  6. Αν έχεις εμπειρία με τις αμερικάνικες κωμικές σειρές και θέλεις να ξεκινήσεις το “ταξίδι” σου με αυτή, ίσως να είσαι και λίγο διστακτικός. Αλλά στο τέλος, θα είσαι μυηθείς κι εσύ στο αμερικάνικο και σαφώς χοντροκομμένο, για πολλούς, χιούμορ.

Διάβασε επίσης,Οι 15 καλυτερες σειρες του χειμωνα και 5 σειρες που πρεπει να δεις (κι αλλες 4 που καλυτερα να αφησεις)