Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι μοιάζουν ατρόμητοι, δοκιμάζουν πράγματα που ούτε καν μπορείς να διανοηθείς να κάνεις εσύ και λένε πως δεν φοβούνται τίποτα; Ίσως να τους έχεις βοηθήσει λιγάκι και ο αστρολογικός τους χάρτης αφού είναι μερικά ζώδια που πραγματικά είναι ατρόμητα.

Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα τέσσερα πιο γενναία ζώδια, τα οποία κυριολεκτικά δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν.

Κριός  (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, και σε αυτόν χρωστάει και το θάρρος του. Δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα ή να ρισκάρει. Είναι γεννημένος ηγέτης και πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει το άγνωστο και όλες τις προκλήσεις που θα του φέρει το μέλλον. Ρισκάρει πολύ πρόθυμα και δεν τον ενδιαφέρει ακόμα και εάν αποτύχει.

Λέων  (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Υπάρχει λόγος που το σήμα κατατεθέν αυτού του ζωδίου είναι το λιοντάρι. Ο Λέων είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, ακόμα και μπροστά σε κίνδυνο. Εκτός από μεγάλη αυτοπεποίθηση έχει και μια ακλόνητη αυτογνωσία. Ανεξάρτητα από το τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η αυτοπεποίθησή του είναι αυτή που τον κάνει αρκετά γενναίο για να πάρει κάθε ρίσκο. Παρόλο που όταν αποτύχει γκρινιάζει!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Δεν υπάρχουν πολλά που να φοβίζουν έναν Σκορπιό. Αρχικά, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος αφορά τον μυστικισμό και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αυτό που ξέρει πολύ καλά ο Σκορπιός είναι πως τίποτα δεν είναι μόνιμο σε αυτόν τον κόσμο και όλα αλλάζουν. Έτσι, είναι πρόθυμος να ρισκάρει χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά αν αυτό βοηθά την ανάπτυξή του. Απλά αρνείται να αφήσει τον φόβο να τον εμποδίσει να απολαύσει τη ζωή και αυτό είναι που τον κάνει ένα από τα πιο γενναία ζώδια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό οπότε είναι σε θέση να αγκαλιάσει τις αβεβαιότητες της ζωής με ανοιχτές αγκάλες. Βαδίζει πάντα με τον δικό του ρυθμό χωρίς να δίνει σημασία σε αυτά που πιστεύουν οι άλλοι. Η γενναιότητά του βασίζεται στην προθυμία του να πάει κόντρα στους άλλους και να επαναστατήσει ενάντια στους κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 ζώδια που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους