Κυκλοφορούν πολλοί και διάφοροι μύθοι γύρω από το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μυστηριώδης, μυστικοπαθής και πολύ έντονος χαρακτήρας. Κρύβει μέσα του αισθησιασμό και πάθος και αυτά τον κάνουν αρκετά ελκυστικό, αφού όλοι θέλουν να είναι δίπλα του.

Ο Σκορπιός κυριαρχείται από δύο πολύ ισχυρούς πλανήτες: τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ο Άρης έχει σχέση με τον πόλεμο και ο Πλούτωνας με τις αλλαγές. Έτσι η δύναμη αυτή όλη εισχωρεί στην προσωπικότητα του Σκορπιού, και έτσι γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Εκτός από ενδιαφέρον άτομο, ο Σκορπιός είναι και πολύ ερωτικός. Τί είναι αυτό όμως που τον τόσο ερωτικό και ελκυστικό;

Είναι περιπετειώδης 

Ο Σκορπιός σχετίζεται με τον όγδοο οίκο στην αστρολογία, που ρυθμίζει την αναγέννηση και τα πράγματα που θεωρούνται ταμπού. Τα θέματα ταμπού μπορεί να είναι για αυτόν τόσο απλά όσο μια γρήγορη περιπέτεια. Όλο αυτό το κλίμα ο Σκορπιός το μεταφέρει και στις σχέσεις του.

Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τον Σκορπιό ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια. Θα έχεις πάντα αγωνία για το τι θα ακολουθήσει.

Δεν φοβάται ούτε ντρέπεται να ανοίξει την καρδιά του

Ο Σκορπιός δεν φοβάται το να νιώσει άνετα με κάποιον και να αφεθεί. Παρόλο που είναι σκοτεινός και μυστηριώδης, δεν φοβούνται ούτε το να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι σκέφτεται. Απλά ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από τα υπόλοιπα ζώδια για να εμπιστευτεί τους άλλους. Αλλά σίγουρα η αναμονή αξίζει!

Ξέρει να επικοινωνεί

Ο Σκορπιός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο με τις λέξεις, και η επικοινωνία είναι το κλειδί για όλες τις σχέσεις του. Μπορεί να σου μιλήσει για σχεδόν κάθε θέμα και να καταφέρει να μη χάσεις ούτε λεπτό την προσοχή σου. Ξέρει ακριβώς τι να πει και ποια στιγμή να το πει. Ταυτόχρονα, είναι τόσο ειλικρινής που όλοι ξέρουν πως δεν θα τους πει ποτέ κάτι που δεν το εννοεί 100%.

Είναι μυστηριώδης

Όπως είπαμε, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου. Έτσι, ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το τι σκέφτεται ένας Σκορπιός ή ποια είναι η γνώμη του για εσένα. Αυτό μπορεί για κάποιους να είναι εκνευριστικό αλλά άλλοι το βρίσκουν σέξι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες ενός Ταύρου