Είναι κάποιο άνθρωποι που έχουν τσακωθεί με την ευγένεια. Δεν είναι σίγουρα οι πρώτοι που θα σου πουν καλημέρα όταν σε δουν το πρωί και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην απαντήσουν καν στη δική σου καλημέρα. Δεν φταις εσύ. Μπορεί να ξύπνησαν στραβά, μπορεί να μην τους πέτυχε ο καφές, μπορεί απλά να φταίει το ζώδιό τους.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα έξι ζώδια που θεωρούνται τα πιο αγενή του ζωδιακού χάρτη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι στο μεταίχμιο μεταξύ ευγένειας και αγένειας. Έχει πολύ ψηλά στη ζωή του την ηθική και προσπαθεί πολύ να κινείται στη λογική ”μην κάνεις ποτέ στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα”. Η συμπεριφορά του όμως δεν είναι πάντα προσανατολισμένη προς την ευτυχία των άλλων. Υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις στις οποίες βάζει πάνω από όλα τον εαυτό του, και γίνεται λιγάκι αγενής. Αλλά ακόμα και την αγένεια του την εκφράζει με έναν ήρεμο τρόπο. Και μπράβο του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αρχικά να σου πούμε εάν δεν το γνωρίζεις ήδη πως η Kate Middleton είναι Αιγόκερως. Και τώρα θα αναρωτηθείς, πως είναι δυνατόν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να είναι αγενής. Λοιπόν, οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά σοβαροί και βλέπουν όλα τα πράγματα στη ζωή τους μόνο άσπρα ή μαύρα. Με αποτέλεσμα να μην παρεκκλίνουν ποτέ από το αρχικό πλάνο τους. Και αν εσύ πας να τους το χαλάσεις τότε θα υποστείς την αγένεια τους. Οι ίδιοι μπορεί να πιστεύουν πως είναι απλά ειλικρινείς και αυστηροί, αλλά εσύ ξέρεις πως υπάρχει εκεί και μια δόση αγένειας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Πως λες κάποιον που μπροστά σου είναι εξαιρετικά φιλικός αλλά μπορεί να κουτσομπολεύει πίσω από την πλάτη σου; Δίδυμο! Αυτό το ζώδιο είναι τόσο κυκλοθυμικό που μπορεί να σου φέρεται ευγενικά την μια μέρα και αγενέστατα την επόμενη. Παρόλο που είναι ικανός να επικοινωνήσει σωστά τα συναισθήματά του, αυτός πάντα προτιμάει να το κάνει με τον λάθος τρόπο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το πόσο απόμακροι είναι. Έχουν επίσης πολύ πρωτότυπες, παρορμητικές, επαναστατικές και ελεύθερες ιδέες. Τις οποίες όμως δεν τις εκφράζουν με τρόπο που να γίνονται κατανοητοί και έτσι πολλές φορές στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν γίνονται αγενείς. Αυτά τα χαρακτηριστικά του όπως φαντάζεσαι δεν τον κάνουν τον πιο αγαπητό φίλο ή συνάδελφο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Εάν ταιριάζεις μαζί τους θα δεις την πιο καλή πλευρά τους. Εάν όμως βαρεθούν, κάτι που τους συμβαίνει πολύ συχνά και εύκολα, τότε θα δεις την άλλη όψη τους. Γίνονται πολύ αγενείς και εριστικοί με τους ανθρώπους που δεν συμπαθούν, ακόμα και εάν από τον άλλον δέχονται μια καλή μεταχείριση. Εξαρτάται πραγματικά από την ημέρα που θα τον συναντήσεις. Το πως θα νιώσει για εσένα σηματοδοτεί όλη την μετέπειτα συμπεριφορά του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θεωρείται το πιο αγενές ζώδιο. Αλλά υπάρχει μια παρερμηνεία στους λόγους που τον κάνουν αγενή. Δεν είναι πως δεν έχεις τρόπους και δεν ξέρει να φέρεται. Απλά μισεί τις επιφανειακές συζητήσεις, το λεγόμενο small talk. Εάν ακούσει την έκφραση ”ωραίο καιρό έχει σήμερα” από έναν άνθρωπο που δεν έχει σκοπό να συζητήσει κάτι περαιτέρω, είναι πιθανό να γίνει αγενής. Δεν θέλει να ασχολείται με πράγματα που για τον ίδιο δεν έχουν νόημα. Έχει επίσης τόση ένταση μέσα του, που πολλές φορές την εκφράζει με αγένεια.

featured photo: twenty20.com/@thisismasha