Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζουμε στη ζωή μας τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε. Τί είναι αυτό που κάνει κάποιον ευγενή ή αγενή; Η οικογένειά μας ίσως. Ο τρόπος που μεγαλώσαμε, η εκπαίδευσή μας και άλλα πολλά. Ένα από αυτά, όσο και εάν δεν το πιστεύεις, είναι και το ζώδιό μας.

Εδώ θα δεις εάν ανήκεις στα ευγενικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Εάν όχι μην ταράζεσαι, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί ενσωματώνουν τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη και τη διπλωματία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Και έτσι κερδίζουν πάντα φίλους και συνομιλητές. Η ανιδιοτελής φύση τους τους βοηθά επίσης να διατηρούν τη ζωή τους σε ισορροπία. Ίσως το καλό κάρμα είναι ο λόγος που ο Ζυγός είναι το ζώδιο που παράγει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μπορεί να μην περίμενες να βρεις τον Ταύρο σε αυτήν την λίστα γιατί είναι γνωστός για το πείσμα του. Αλλά ο Ταύρος έχει μια πιο μαλακή πλευρά. Κυβερνάται άλλωστε από την Αφροδίτη και αναζητά πάντα την αγάπη και τη σύνδεση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ποιος θα φανταζόταν ότι ένας Καρκίνος δεν θα ήταν μια πολύ ευγενική ψυχή; Είναι τόσο διαισθητικός και ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων. Θέλει πραγματικά να φροντίζει τους άλλους ανθρώπους και να τους κάνει να νιώθουν καλά. Εάν είναι οικοδεσπότης είναι ο πρώτος που θα ρωτήσει εάν θέλεις ένα ποτό ή να σου γεμίσει ξανά το πιάτο σου.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι ευγενικοί. Είναι άλλωστε συχνά το κέντρο της προσοχής και δουλεύουν σκληρά για να είναι αρεστοί. Ο Λέων είναι ο πρώτος που θα σου κάνει μια φιλοφρόνηση. Μην ξεχνάς όμως πως θα πρέπει να του την ανταποδώσεις.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι τόσο συντονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων που μοιάζουν με χαμαιλέοντα. Θα είναι οι πρώτοι που θα ρωτήσουν πώς αισθάνεσαι. Και πραγματικά θέλουν να μάθουν την απάντηση. Είναι από τη φύση του τους εξαιρετικά ευαίσθητοι και συμπαθητικοί.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι ευγενικοί απλά επειδή τις περισσότερες φορές υπερισχύει η ανάγκη τους για να επιλύουν προβλήματα. Θέλουν να κάνουν το σωστό, με τον σωστό τρόπο. Και το να είναι ευγενικοί είναι μονόδρομος.

featured photo: unsplash.com/@dtopkin1