Εάν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου γνωρίζεις από πρώτο χέρι όλα τα χαρακτηριστικά ενός Ταύρου, αφού ανήκεις και εσύ σε αυτό το ζώδιο. Εάν όμως ανήκεις σε κάποιο άλλο ζώδιο μάθε πως οι Ταύροι είναι χαλαροί, ήρεμοι και προσγειωμένοι. Όπως όλοι οι άνθρωποι όμως έχουν κάποια ευαίσθητα σημεία και κάποιες αδυναμίες.

Και εδώ θα δεις ποιες είναι οι πιο βασικές αδυναμίες ενός Ταύρου.

Μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρης

Αν γνωρίζεις ακόμα και ελάχιστα πράγματα για έναν Ταύρο, τότε ξέρεις καλά πως μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρης. Του αρέσει να κάνει τα πράγματα μόνο με τον τρόπο του και σπάνια δέχεται συμβουλές άλλων ή βοήθεια.

Κρατάει κακία στους άλλους

Αρχικά, ένας Ταύρος μπορεί εύκολα να χάσει την ψυχραιμία του, και τότε καλύτερα να μην είσαι κοντά του. Του είναι πολύ δύσκολο να μην ξεσπάσει τον θυμό του κάπου και σχεδόν πάντα κρατάει κακία σε αυτόν που τον εξόργισε.

Δεν είναι ευέλικτος

Οι περισσότερες αλλαγές είναι δύσκολες για τον Ταύρο και δεν τις δέχεται εύκολα. Θέλει να κινείται στη ζωή του με σταθερότητα και δεν είναι καθόλου ευέλικτος όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχε σχεδιάσει. Εάν έχεις έναν φίλο Ταύρο τότε ξέρεις καλά πως σπάνια δοκιμάζει νέα πράγματα και κάνει αλλαγές στη ρουτίνα του.

Έχει μια εμμονή με τα υλικά αγαθά

Τον απασχολούν αρκετά και τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Απολαμβάνει το να κερδίζει πολλά χρήματα, λατρεύει την πολυτέλεια και έλκεται από τα ωραία πράγματα. Αλλά αν φτάσει στα άκρα, αυτές οι ιδιότητες τον κάνουν πολύ υλιστή και δεν βρίσκει την πραγματική αξία και την ουσία στα άυλα πράγματα.

Δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους άλλους

Ο Ταύρος έχει πάντα προτεραιότητα τον εαυτό του και το πώς να είναι αυτός καλά. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ προσεκτικός στο να μην πληγωθεί και διστάζει να εμπιστευτεί γρήγορα τους ανθρώπους και να ανοιχτεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί τις περισσότερες φορές να χρειαστεί πολύς χρόνος για να δημιουργήσει ένας Ταύρος μια σταθερή σχέση, ερωτική ή φιλική. Έχει φυσικά πολλή υπομονή, επομένως απαιτεί και από τους φίλους και τους συντρόφους του να κάνουν υπομονή μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιους τρόπους επηρεάζουν οι φάσεις του φεγγαριού τη διάθεσή σου