Οι φίλοι μας έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Είναι αυτοί που χαίρονται με τις χαρές μας, ακούν στωικά τα παράπονά μας, μας σηκώνουν όταν νιώθουμε πως η ζωή μας έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ο καθένας τους, όσο διαφορετικοί και εάν είναι μεταξύ τους, έχει κάτι το ξεχωριστό. Εδώ όμως θα δεις γιατί, εάν δεν έχεις ήδη, χρειάζεσαι και έναν φίλο Ταύρο στη ζωή σου.

Είναι ο καλύτερος στο dating

Κανείς δεν θα σου δώσει καλύτερες συμβουλές για τις νέες γνωριμίες και τις σχέσεις σου από έναν Ταύρο. Είναι πολλές φορές πολύ ωμός στις εκφράσεις του και συχνά θα σου πει να φύγεις από εκεί που είσαι χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό το κάνει όμως επειδή θέλει το καλύτερο για τους φίλους του.

Πιστός και αφοσιωμένος

Έχει ένα μικρό κοινωνικό κύκλο και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Δύσκολα μπαίνεις σε αυτόν τον κύκλο αλλά εάν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του θα είναι δίπλα σου για μια ζωή. Μερικές φορές αισθάνεται σαν να είναι ο μεγάλος σου αδερφός και νοιάζεται πολύ για την ευημερία σου.

Βρίσκει τη διασκέδαση παντού

Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου για να βρεις νέα πράγματα για να διασκεδάσετε. Είναι από τη φύση του χαλαρός και περνάει καλά οπουδήποτε. Του αρέσουν τα πολύ απλά πράγματα, ένα ποτό στο αγαπημένο του μαγαζί, ένα καλό φαγητό, μια βόλτα στη φύση. Τον ενδιαφέρει κυρίως το με ποιον είναι και όχι του που.

Έχει σε όλα το καλύτερο γούστο

Γνωρίζει τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της πόλης, σου μαθαίνει την καλύτερη μουσική. Ξέρει που να πας με τον καινούργιο σου σύντροφο, με την κολλητή σου, με την μαμά σου. Μπορείς να τον συμβουλευτείς για τα νέα έπιπλα του σπιτιού σου καθώς και για εκείνα τα παπούτσια που τόσο θέλεις.

Μπορείς να βασιστείς πάνω του

Η ζωή πολλές φορές γίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη. Ένας Ταύρος όμως θα είναι πάντα εκεί για εσένα. Ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ μόνη σου, ότι θα είναι πάντα δίπλα σου. Είναι ο πρώτος που θα σε πάρει τηλέφωνο όταν ξέρει ότι περνάς μια δύσκολη ημέρα και ο πρώτος που θα χτυπήσει το κουδούνι σου όταν τον έχεις ανάγκη. Πολλές φορές χωρίς καν να του το έχεις ζητήσει.

featured photo: @Stanislove