Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ενώ μερικοί άνθρωποι θεωρούνται πολύ κοινωνικοί και συναναστρέφονται συνεχώς με καινούργια άτομα, τελικά δεν έχουν πραγματικούς φίλους; Αυτό συμβαίνει είτε γιατί οι άλλοι τελικά δεν βρίσκουν κάτι σε αυτούς που να τους “τραβήξει” είτε οι ίδιοι δεν δέχονται να κάνουν παρέα με αυτά τα άτομα.

Το “δεν δέχονται” κρύβει φυσικά μέσα του πολλά. Κρύβει το “δεν είναι αρκετά καλός για να είναι φίλος μου”, “δεν είναι τόσο έξυπνος όσο εγώ”, “εγώ είμαι καλύτερος“. Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτός ο άνθρωπος μάλλον έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα πέντε ζώδια που είναι κοινό μυστικό πως έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

Κριός

Θα βρεις έναν Κριό να ηγείται μιας συνάντησης, να είναι ο βασικός ομιλητής μιας ομιλίας ή να ξεκινάει μια δική του επιχείρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το προφίλ του στο LinkedIn γράφει «επιχειρηματίας». Ξέρει πως να συγκεντρώνει γύρω του το πλήθος.

Το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύεται να μεταδώσει τις ιδέες και την έμπνευσή του, κυρίως επειδή νιώθει πως οι άλλοι δεν είναι τόσο έξυπνοι για να τον καταλάβουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Κριό. Ξέρει πώς να βοηθά αλλά και να χαλαρώνει τους άλλους. Το μόνο θέμα είναι πως μόλις νιώσει ότι δεν απολαμβάνεις την παρουσία του, απομακρύνεται. Θα σου γυρίσει την πλάτη πριν καν το καταλάβεις!

Λέων

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα ο Λέων. Απαιτεί συνεχώς να είναι το κέντρο του κόσμου και δεν δέχεται να μην έχει την απόλυτη προσοχή όλων.

Κάτω από τη βαθιά επιθυμία του να τον κοιτάνε όλοι κρύβεται η ανασφάλειά του και η προσπάθειά του να μη μείνει μόνος, χωρίς fans.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχουμε πει πως είναι ο φροντιστής του ζωδιακού κύκλου. Θέλει να φροντίζει τους πάντες και να είναι σίγουρος πως περνάνε καλά. Πίσω από αυτό όμως κρύβεται συχνά η ανάγκη του να παίρνει τα εύσημα. Θέλει να του λένε πόσο καλός είναι, πόσο τέλεια τα κάνει όλα και πόσο χαμένοι θα ένιωθαν εάν δεν τον είχαν στη ζωή τους.

Εάν δεν το νιώσουν αυτό, ξεκινάει η γκρίνια!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει το να φαίνεται μυστηριώδης και σοφός. Έτσι πολλές φορές απομακρύνεται από τον άλλον και χάνεται στις σκέψεις του, νομίζοντας πως κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει το περίπλοκο σκεπτικό του.

Αυτή η απομάκρυνση, ωστόσο, είναι αυτό που του δημιουργεί μπελάδες μερικές φορές και μπορεί να τον κάνει να φαίνεται λιγάκι σνόμπ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σε τι σχέσεις δεν έχει συνηθίσει -και δεν ανέχεται- το κάθε ζώδιο να βρίσκεται