Δεν χρειάζονται συστάσεις για τη Ναταλία Γερμανού. Τη ξέρεις χρόνια από τις εκπομπές της. Πάντα cool, πάντα ευθύς, πάντα αυθεντική, κάποιοι από εμάς τη νιώθουμε έτσι κι αλλιώς φίλη μας.

Της ζητήσαμε λοιπόν να μοιραστεί μαζί μας 10 “μυστικά” που όσο κι αν αναζητήσεις στο Internet δεν μπορείς να βρεις για εκείνη. Μεταξύ άλλων ταυτίζεται με τον Ρος, δεν βλέπει ρομαντικές κομεντί και το όνειρό της είναι ένα σπίτι στη θάλασσα. Είναι μία από εμάς επίσημα.
  1. Στη σειρά Friends που έχω δει πάνω από τρεις φορές δεν υπάρχει γυναικείος ρόλος που να μπορώ να ταυτιστώ. Είμαι ξεκάθαρα ο Ρος.
  2. Ακολουθώ ένα πολύ καλό πρόγραμμα διατροφής χωρίς αλάτι και ζάχαρη -αλλά σε έναν ιδανικό για εμένα κόσμο, το πρωινό θα είχε τηγανιτό κοτόπουλο και το βράδυ πίτσα.
  3. Μπορώ να γίνω ανυπόφορη όταν νυστάζω.
  4. Ένας άντρας που ξέρει να μαγειρεύει με γοητεύει. Αν μ’ αρέσει η κολώνια του και γελάω με τα αστεία του, τον παντρεύομαι.
  5. Βαριέμαι ελεεινά τις ρομαντικές κομεντί. Μ αρέσουν τα θρίλερ και τα αστυνομικά μυστήρια. Όταν πρωτοβγήκε το βιβλίο “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι” διάβασα λίγα κεφάλαια και το άφησα στο ξενοδοχείο που ήμουν διακοπές.
  6. Για τους φίλους μου μπορώ να γίνω αγκαλιά που διανυκτερεύει. Κι εκείνοι για μένα.
  7. Αγαπώ να διαβάζω Τομ Ρόμπινς και Ιαν Μακ Γιούαν. Διαβάζω πολύ γενικά. Και γράφω άσχετα πράγματα σε άσχετες ώρες.
  8. Έχω δύο σκυλιά που δεν συμπαθούν o ένας την άλλη, αλλά συμπαθούν και τα δύο εμένα. Ίσως μία γάτα φέρει την ισορροπία;
  9. Αν δεν έχω εκπομπή, μπορώ να κυκλοφορώ μόνο με φόρμες και φούτερ. Εννοείται δεν βάφομαι ποτέ τις καθημερινές, μόνο στην εκπομπή. 
  10. Δεν ονειρεύομαι την τέλεια εκπομπή. Ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα ονειρεύομαι. Να ξυπνάω, να κολυμπάω. Και πριν κοιμηθώ να ξανακολυμπάω. Ό,τι καιρό και να κάνει. Μακάρι να το εκπληρώσω.