Μερικά ζώδια είναι σαν θησαυροφυλάκια. Δεν πρόκειται να πουν τα μυστικά κάποιου, ό,τι και να γίνει. Άλλα ζώδια βέβαια δυσκολεύονται να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Παρόλο που προσπαθούν σκληρά για να είναι καλοί φίλοι ή σύντροφοι, δεν κρατούν πάντα τα μυστικά σου για τον εαυτό τους.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που θα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές πριν τους αποκαλύψεις τα πιο βαθιά, σκοτεινά μυστικά σου.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι πολύ κοινωνικός. Μιλάει για ό,τι έχει στο μυαλό του χωρίς να το περάσει πρώτα από κάποιο φίλτρο. Παρόλο που δεν θέλει να σε προδώσει, τα μυστικά σου δεν είναι ασφαλή μαζί του. Μπορεί να καταλήξει να ξεστομίζει κάτι που δεν θέλεις να μάθει ο κόσμος χωρίς καν να καταλάβει τι έχει κάνει λάθος.

Επίσης, είναι ένα ανοιχτό βιβλίο, οπότε μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ότι θέλεις τα μυστικά σου να μείνουν μυστικά. Ο Δίδυμος είναι ένας υπέροχος φίλος, αλλά αν θέλεις τα μυστικά σου να μείνουν μυστικά, μάλλον δεν πρέπει να ρισκάρεις να του τα πεις.

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Δεν σκέφτεται πάντα τις συνέπειες των πράξεών του επειδή ακούει κυρίως την καρδιά και όχι τη λογική του. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μιλάει χωρίς να συνειδητοποιεί πόση ζημιά μπορεί να κάνει μόνο με τα λόγια του. Επιπλέον, αν θυμώσει μαζί σου και νιώσει ότι τον πρόδωσες, μπορεί να αρχίσει να διαδίδει τα μυστικά σου σκόπιμα.

Φυσικά, μόλις ηρεμήσει και σε συγχωρήσει, θα αισθανθεί άσχημα για αυτό που έκανε. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να το διορθώσει, παρόλο που δεν μπορεί να πάρει πίσω τα λόγια του.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο είναι απίστευτα ειλικρινές. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα και θα λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα και όταν αυτή πονάει. Παρόλο που το γεγονός ότι δεν κρατάει μυστικά είναι θετικό από τη μία πλευρά, είναι κακό όταν αποκαλύπτει τα μυστικά κάποιου άλλου. Δεν προσπαθεί να βλάψει κανέναν λέγοντα την αλήθεια ανοιχτά. Απλώς δεν βλέπει το νόημα στο να λέει ψέματα. Ακόμα κι αν προσπαθήσει να πει ψέματα, όλοι θα τον καταλάβουν.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο νοιάζεται για τα πάντα πάρα πολύ. Θέλει όλοι να είναι χαρούμενοι. Ωστόσο, μερικές φορές, καταλήγει να εμπλέκεται στα προσωπικά των άλλων επειδή δεν μπορεί να σταθεί στο περιθώριο και να σιωπήσει. Εάν αισθάνεται ότι ένας από τους φίλους του αντιμετωπίζεται άδικα από έναν άλλο φίλο, θα μπει στη μέση και θα προσπαθήσει να το τακτοποιήσει. Παρόλο που πιστεύει ότι βοηθάει και προστατεύει τους φίλους του ενημερώνοντάς τους τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη τους, αυτό μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Από τον Αιγόκερω στον Ταύρο: Ποια είναι τα πιο αντικοινωνικά ζώδια