Με λίγα λόγια, θέλει να αποφύγει κάθε είδους κοινωνική επαφή και δεν το κρύβει.

Και φυσικά κανείς δεν τον κατηγορεί. Ίσως μάλιστα να προσπαθεί σκληρά για να αναπτύξει την κοινωνικότητά του.

Εδώ θα δεις μια λίστα με τα ζώδια που όσο και εάν προσπαθούν να το βελτιώσουν, είναι πολύ αντικοινωνικά, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αισθάνεται άβολα και «έξω από τα νερά του» όταν συναναστρέφεται με ανθρώπους. Είναι αυτός που θα βρει οποιαδήποτε δικαιολογία για να μην πάει σε ένα πάρτι όπου δεν γνωρίζει πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά του, είναι όλοι εξωστρέφεια και άνεση.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος, επίσης, είναι λίγο αντικοινωνικός. Αν δεν του αρέσουν τα vibes ενός ατόμου, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μαζί του για πολύ. Είναι χαρούμενος άνθρωπος, αλλά δεν του αρέσει να αλληλεπιδρά με αγνώστους. Και όποτε το κάνει, κυρίως σκέφτεται πώς να ξεκινήσει μια συζήτηση όπου δεν θα αισθάνεται πολύ άβολα.

Παρθένος

Ο Παρθένος γίνεται αντικοινωνικός κάθε φορά που τον προσκαλούν σε ένα μέρος όπου δεν ενδιαφέρεται να πάει. Του αρέσει μόνο η δική του παρέα και, συχνά, βρίσκεται ανάμεσα μόνο με λίγους ανθρώπους. Μόνο ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους νιώθει πως μπορεί να είναι πραγματικά ο εαυτός του.

Ταύρος

Ένας Ταύρος αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές και γενικότερα τις πολλές επαφές. Είναι γλυκός και συχνά θεωρείται κοινωνικός. Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνεται άβολα όταν συναντιέται με αγνώστους επειδή ξέρει ότι είναι κακός στο να κρίνει τους ανθρώπους και, συχνά, εμπιστεύεται τους πάντες εύκολα. Ως εκ τούτου, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ραντεβού είτε για ένα πολυαναμενόμενο πάρτι, ο Ταύρος απλά θα αποφύγει εντελώς να είναι μέρος του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες είναι οι 3 υπερδυνάμεις ενός Ιχθύ