Χρυσό Βραβείο: Dimitra Katsafadou Cream & Serum, La Vie En Rose

Μία µοναδική κρέµα «παγωτό» µε την υπογραφή της Δήµητρας Κατσαφάδου, που ενσωµατώνει τα προβιοτικά σε ενεργή µορφή σε συνδυασµό µε πρεβιοτικά. Η καινοτοµική της σύνθεση µε φρέσκο κεφίρ διατηρείται αποκλειστικά και µόνο σε συνθήκες κατάψυξης. Ο ορός προσώπου της ίδιας σειράς επιστρατεύει και αυτός το βρώσιµο hero συστατικό για να διατηρήσει το µικροβίωµα της επιδερµίδας σε ισορροπία. Τόσο η κρέµα όσο και ο ορός, πλούσια σε προβιοτικά, βελτιστοποιούν τη δράση των χρήσιµων βακτηρίων που βρίσκονται στην επιδερµίδα, λειτουργώντας σαν προστατευτική ασπίδα ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Αργυρό Βραβείο: Let’s Sparkle Bronzer Glitter Foundation, Avgerinos Cosmetics

Bronzer σώµατος και προσώπου που χαρίζει το εφέ της ηλιοκαµένης επιδερµίδας χωρίς έκθεση στον ήλιο. Με φόρµουλα ταχείας αφοµοίωσης που διαρκεί 24 ώρες, ξεπλένεται εύκολα και προσφέρει λάµψη, ενυδάτωση και το απαλό άρωµα Baby Talc σε µία κίνηση. Η ένταση του χρώµατος επιδέχεται «χτίσιµο» ή ανάµειξη µε το make up στο πρόσωπο και µε την ενυδατική στο σώµα για ακόµα πιο φυσικό αποτέλεσµα. H βιταµίνη Ε έχει προστεθεί για αντιοξειδωτική προστασία. Στο σώµα, ατέλειες όπως η κυτταρίτιδα καµουφλάρονται, ενώ στο τέλος η αφαίρεση γίνεται απλά µε ένα ξέπλυµα. Προϊόν δερµατολογικά ελεγµένο, χωρίς parabens, mineral oil, SLES, προπυλενογλυκόλη και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Χάλκινο Βραβείο: Σειρά για µαλλιά και σώµα Biodetox, Mastic Spa

Με διαδροµή από το 1875, η Mastic Spa απαριθµεί σήµερα περισσότερα από 140 αγαπηµένα προϊόντα περιποίησης µε βάση τη θεραπευτική, αντιµικροβιακή και αντιφλεγµονώδη δράση της µαστίχας Χίου. Από τα πρόσφατα δηµιουργήµατά της είναι η σειρά BIODETOX, που προστατεύει από την ατµοσφαιρική ρύπανση µε τη βοήθεια επίσης του BioDTox™, ενός συµπλέγµατος από εκχυλίσµατα εσπεριδοειδών, µπρόκολου και αλόης. Ξεχωρίζουν το Keratin Serum, ένας ορός µαλλιών µε µαστίχα και φυτική κερατίνη, το καταπραϋντικό λάδι σώµατος Time to Relax, το λεπτόρρευστο τζελ σώµατος µε φυτική ασηµόσκονη Shimmer Gel και η κρέµα σώµατος για φυσική λάµψη Wow Glow.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.