Κάθε ζώδιο είναι προικισμένο με τις δικές του δυνάμεις που του δίνουν ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, και το ζώδιο του Ιχθύ δεν διαφέρει.

Το μεταβλητό ζώδιο του νερού έχει μια ισχυρή φαντασία για παράδειγμα, που του επιτρέπει να ονειρεύεται χωρίς όρια και να έχει μια δημιουργική ζωή.

Η γνώση των βασικών στοιχείων του Ιχθύ μπορεί να βάλει σε μια νέα προοπτική τις δυνάμεις του. Ο Ιχθύς είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του με ευκολία. Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του αρκετά για να βρει λύσεις. Δεδομένου ότι είναι ζώδιο του νερού, είναι πνευματικός και συμπονετικός, επιτρέποντας στην καρδιά του να του δείχνει τον δρόμο. Έχει δύο πλανητικούς κυβερνήτες, τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία και τον Δία στην παραδοσιακή αστρολογία. Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με τα όνειρα και την ψευδαίσθηση, ενώ ο Δίας με την αισιοδοξία και την τύχη. Οι συγκυβερνητικές ενέργειες δίνουν στον Ιχθύ τη ζωηρή φαντασία και την ανάγκη του για πνευματική ανάπτυξη.

Ο Ιχθύς εντυπωσιάζει τους άλλους με το δημιουργικό του μυαλό και την ευαίσθητη πλευρά του, κάνοντάς τον να φαίνεται σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. Αλλά εκτός από τα παραπάνω, ο Ιχθύς έχει και μερικές υπερδυνάμεις!

Έχει ενσυναίσθηση

Ως ζώδιο του νερού, ο Ιχθύς είναι βαθιά συνδεδεμένος με τα συναισθήματά του. Έχει επίσης τον τρόπο να απορροφά πλήρως την ενέργεια των άλλων γύρω του. Η ικανότητά του να σχετίζονται με άλλους σε συναισθηματικό μήκος κύματος του επιτρέπει να διατηρεί ουσιαστικές σχέσεις και να χρησιμοποιεί τη συμπονετική του καρδιά για να υπηρετεί τους άλλους.

Έχει υπερφυσική διαίσθηση

Έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να «προφητεύει» τι πρόκειται να συμβεί πριν συμβεί. Αλλά ο οίκος εξουσίας του, ο δωδέκατος οίκος του υποσυνείδητου, κάνει αυτό το ζώδιο να ασχολείται με τον μη υλικό κόσμο – να σκέφτεται τις αύρες, τις ψυχικές ικανότητες και τη μαγεία. Η διαίσθησή του του επιτρέπει να δει τις προθέσεις κάποιου και να αναζητήσει μηνύματα από το σύμπαν. Μπορεί να αξιοποιήσει τη διαίσθησή του για να μάθει πράγματα που δεν θα ήταν εύκολα γνωστά με την πρώτη ματιά.

Είναι Χαμαιλέοντας

Ως μεταβλητό ζώδιο, ο Ιχθύς μπορεί να αναμειχθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μπορεί επίσης να δεχτεί την αλλαγή όπως έρχεται, δίνοντάς του μια χαλαρή στάση όταν πρόκειται για το άγνωστο. Εάν ένας Ιχθύς ξεχάσει κατά λάθος ένα ραντεβού και δεν εμφανιστεί ποτέ, θα καταλήξει απλά σε ένα δημιουργικό σχέδιο για να λύσει την παρεξήγηση. Καταφέρνει να κοιτάει πέρα από τα επιφανειακά για να προσαρμόσει την προσέγγισή του ανάλογα με την περίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά τα 5 ζώδια προσπαθούν πάντα 100% για ό,τι θέλουν να καταφέρουν