Ο Κριός προσπαθεί πάντα να ζει μια περιπετειώδη ζωή. Δεν αντέχει τη ρουτίνα. Εάν μείνει κολλημένος σε ένα σημείο όπου κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα κάθε μέρα, θα είναι ανήσυχος. Θα λαχταράει μια απόδραση.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ένας Κριός είναι ανίκανος να δεσμευτεί. Μόλις βρει το κατάλληλο άτομο, θα είναι παθιασμένος, ειλικρινής και πιστός. Δεν θα αφήσει τίποτα κακό να συμβεί στον άνθρωπό του. Θα πολεμάει με νύχια και με δόντια για να βεβαιωθεί ότι ο άλλος είναι ασφαλής. Θα φροντίζει η σχέση να παραμένει δυνατή, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μαζί, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια έχουν περάσει.

Ωστόσο, ο Κριός, θα βαρεθεί αν δεν υπάρχει αυθορμητισμός στις σχέσεις, στις φιλίες, στην καριέρα ή στη ζωή του γενικότερα. Πρέπει να δει νέα μέρη, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να έχει νέες εμπειρίες για να νιώθει πλήρης. Εάν κολλήσει σε ένα μέρος, θα βαρεθεί και θα απογοητευτεί πολύ. Δεν μπορεί να βρείτε την ευτυχία όταν αισθάνεται παγιδευμένος.

Έτσι, καταλήγουμε στο ότι το χειρότερο πράγμα στο να είσαι Κριός είναι να μη νιώθεις ποτέ ικανοποιημένος.

Ακόμα κι όταν όλα πάνε καλά, μπορεί να νιώθει ότι κάτι λείπει.

Αν είσαι Κριός ξέρεις πως το να κολλήσεις στο ίδιο μέρος είναι ασφυκτικό. Είναι εξίσου κακό με το να κινείσαι προς τα πίσω. Θέλεις να είσαι πάντα σε κίνηση. Το να κάθεσαι ακίνητος είναι αδύνατο για σένα.

Το χειρότερο πράγμα με το να είσαι Κριός λοιπόν, είναι ότι δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος – αλλά είναι επίσης το καλύτερο πράγμα.

Έχεις υψηλά πρότυπα. Ονειρεύεσαι και αρνείσαι να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστείς. Ποτέ δεν πρόκειται να δεχτείς λιγότερα από αυτά που σου αξίζουν. Πάντα θα βγαίνεις έξω, ψάχνοντας για περισσότερα. Δεν σε νοιάζει πόση ενέργεια παίρνει αυτό από μέσα σου. Είσαι πρόθυμος να πολεμήσεις. Είσαι πρόθυμος να προσπαθήσεις 100 τοις εκατό για να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη.

Θέλεις να ζήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτόν τον κόσμο. Θέλεις να απολαύσεις τον εαυτό σου. Θέλετε να βεβαιωθείς ότι αξιοποιείς πλήρως τις δυνατότητές σου. Αν και αυτό μπορεί να είναι κουραστικό, είναι επίσης ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για εσένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να θέσουν όρια