Δεν μπορούν όλοι να θέσουν τα όριά τους και μάλιστα να τα κάνουν ξεκάθαρα στους γύρω τους. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι παλεύουν αρκετά για να το καταφέρουν τελικά, και άλλοι απλά δεν το καταφέρνουν ποτέ.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να θέσουν όρια.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς νοιάζεται πολύ για τον σεβασμό των ορίων των άλλων, αλλά όταν πρόκειται να θέσει τα δικά του δυσκολεύεται. Δεν είναι σίγουρος αν αυτό που θέλει σήμερα θα είναι το ίδιο αύριο, και ακόμη κι αν θέτει ένα όριο με καλές προθέσεις, μπορεί να καταλήξει να δει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, δεν θέλει να επιβαρύνει τους άλλους με τα προβλήματά του, οπότε αν κάποιος ξεπεράσει ένα όριο που έχει θέσει, είναι πιθανό να το αφήσει να περάσει έτσι, ακόμα κι αν βλάψει τα συναισθήματά του. Αν και δεν συμβαίνει πάντα, μπορεί να επιτρέψει στα συναισθήματά του να υπαγορεύουν τις αποφάσεις του, καλώς ή κακώς.

Ζυγός

Ο Ζυγός παλεύει με αυτό που πραγματικά θέλει. Θέλει κάτι επειδή είναι σημαντικό για αυτόν ή σημαντικό για κάποιον άλλο; Τείνει να κλίνει προς τις απόψεις των άλλων, ανεξάρτητα από το πόσο σωστές είναι. Μπορεί να θέτει όρια, αλλά συχνά τα σπάει όταν προκύψει μια διαφορετική κατάσταση. Η διπλωματική του φύση συχνά τον οδηγεί να θυσιάσει τα προσωπικά του συναισθήματα για χάρη των γύρω του – ακόμα κι αν εσωτερικά μπορεί να αισθάνεται προσβεβλημένος που οι άλλοι δεν τον σέβονται.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν τα πάντα από τη ζωή – που σημαίνει ότι θα πουν ναι σε τόσα πολλά πράγματα ανεξάρτητα από το πόσο εφικτό είναι. Μπορούν εύκολα να υποφέρουν από εξάντληση, παρά την αποφασιστικότητά τους να δείχνουν πάντα έτοιμοι για όλα. Επιπλέον, ο καθορισμός ορίων τους ακούγεται περιοριστικός, ακόμα κι αν είναι προς όφελός τους. Μπορεί να έχουν γραμμές που ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θα διασχίσουν, αλλά αυτές οι γραμμές μπορεί να γίνουν θολές ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θέλει ειλικρινά να δώσει στους αγαπημένους του ό,τι καλύτερο μπορεί και δεν θέλει να τους απογοητεύσει. Μπορεί αυτό όμως να τον οδηγήσει στο να δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει ή να διαγράψει τα όρια που έχει θέσει στον εαυτό του για να ικανοποιήσει κάποιον άλλο. Μπορεί να αισθάνεται θυμό όταν κάποιος ξεπερνά τα όριά του, αλλά θα αντιμετωπίσει αυτό το άτομο μόνο αν τον αναγκάσει.

Λέων

Ο Λέων είναι ξεροκέφαλος και με αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα εξαιρετικός στο να βάζει όρια. Αν προσπαθεί να πετύχει κάτι ή να εντυπωσιάσει κάποιον, τότε τα όρια είναι εκτός πλαισίου – έχει έναν στόχο και θα τον πετύχει. Αν είναι τρελά ερωτευμένος με ένα άτομο, τα όρια γίνονται εύπλαστα για να εξασφαλίσουν ότι το άλλο άτομο είναι ευτυχισμένο. Αν και μπορεί να μην έχει πρόβλημα με τον καθορισμό στόχων, τα όρια είναι λίγο πιο δύσκολα στους ελιγμούς.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει συχνά αυτό που θέλει να κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλός στο να βάζει όρια. Δεν θέλει να περιορίζεται από κανόνες, ακόμα και από αυτούς που δημιουργεί ο ίδιος. Αποφασίζει να ζήσει τη στιγμή και αυτό που μπορεί να είναι σημαντικό για αυτόν τη μια μέρα δεν θα είναι απαραίτητα το ίδιο σημαντικό την επόμενη. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέτει ποτέ όρια ή δεν είναι σε θέση να τα τηρήσει, απλώς δεν γίνεται συχνά μεγάλη προτεραιότητα εκτός και αν είναι απαραίτητο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ ξεκάθαρα ότι τους αρέσεις