Κάποιοι είναι πιο κλειστοί χαρακτήρες και δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να ανοίξουν την καρδιά τους και να δείξουν στον άλλον ότι τους αρέσει.

Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να εκφραστούν και ακόμα και εάν τους αρέσεις, δεν θα το μάθεις ποτέ.

Δίδυμοι

Παρόλο που αυτό το ζώδιο είναι τολμηρό και ατρόμητο στους περισσότερους τομείς της ζωής του, δεν είναι τόσο άνετο όσο αφορά τα συναισθήματά του. Δεν θέλει να εκφράσει το πώς αισθάνεται επειδή ανησυχεί για το τι θα συμβεί αν αλλάξει γνώμη αύριο. Δεν θέλει να καταλήξει σε μια σχέση που πιστεύει ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο, μόνο για να καταλήξει στην απογοήτευση.

Ξέρει πόσο ευμετάβλητος είναι γι’ αυτό διστάζει να δεσμευτεί. Αν και ο Δίδυμος δυσκολεύεται να κρατήσει τα μυστικά των άλλων για τον εαυτό του, μπορεί να κρατήσει τα δικά του μυστικά. Είναι σε θέση να κλειδώσει τα συναισθήματά του, ώστε να μην παρεμποδίσει τις περιπέτειες που θέλει να ξεκινήσει.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ αναλυτικό. Σκέφτεται με το μυαλό και όχι από την καρδιά του – και τις περισσότερες φορές, η κοινή λογική τού λέει ότι το να μπει σε μια σχέση είναι χάσιμο χρόνου. Θα μπορούσε να καταλήξει πληγωμένος για παράδειγμα. Οι κίνδυνοι είναι χειρότεροι από τις ανταμοιβές. Εφόσον ο Αιγόκερως νοιάζεται τόσο βαθιά για την καριέρα και την οικογένειά του, είναι σε θέση να πείσει τον εαυτό του ότι μια σχέση δεν έχει σημασία. Όχι μόνο θα πει ψέματα στον κόσμο, αλλά θα πει ακόμη και στον εαυτό του. Θα μειώσει τα συναισθήματά του, ώστε να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλωστε, τα συναισθήματα είναι ένα χάος. Τα συναισθήματα δεν είναι πάντα λογικά.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο είναι μυστηριώδες και κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Είναι ο καλύτερος στο να αποφεύγει τις συζητήσεις και να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας στους άλλους. Σπάνια μπαίνει σε βαθιές, αποκαλυπτικές συζητήσεις για τον εαυτό του γιατί προτιμάει να κρατάει τις αποστάσεις. Ωστόσο, είναι εμμονικός. Όταν θέλει κάτι, δεν μπορεί να σταματήσει να το σκέφτεται. Είναι το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του.

Οπότε, όταν του αρέσει κάποιος, θα συμβαίνουν πολλά μέσα στο μυαλό του που δεν δείχνει ποτέ στον έξω κόσμο. Θα ψάξει για κάποιον ιδιαίτερο, αλλά δεν θα αφήσει τα συναισθήματά του να φανούν στο πρόσωπό του. Θα συμπεριφέρεται σαν να είναι όλα απολύτως φυσιολογικά γιατί δεν θέλει να μάθει κανείς τι έχει στην καρδιά του. Εξάλλου, όταν οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλές πληροφορίες, μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σου!

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο δεν τα πηγαίνει καλά με την επικοινωνία. Θέλει πάση θυσία να αποφύγει τις σοβαρές συζητήσεις. Όταν προσπαθείς να τον ρωτήσεις για τα συναισθήματά του θα αλλάξει συζήτηση ή θα φύγει από το δωμάτιο. Η συζήτηση για τα συναισθήματά του τον κάνει να νιώθει απίστευτα άβολα. Αυτός είναι ο λόγος που τείνει να κρύβει τα συναισθήματά του.

Είναι ανεξάρτητος, έτσι νιώθει ότι δεν χρειάζεται κανέναν άλλον για να επιβιώσει. Δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του. Προτιμάει να ανησυχεί για τα μεγαλύτερα ζητήματα στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 4 ζώδια που δεν αναγνωρίζουν την αξία τους