Πολλοί ψάχνουν τις απαντήσεις στα ερωτικά τους ζητήματα στην αστρολογία. Με ποιον ταιριάζεις, με ποιον όχι, εάν θα βρεις το “άλλο σου μισό”, εάν θα ερωτευτείς, εάν θα χωρίσεις. Η αστρολογία ίσως μπορεί να δώσει επίσης απαντήσεις για την προσωπικότητα του κάθε ζωδίου και τον τρόπο που φέρεται στις σχέσεις του.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα τρία ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μονογαμικές σχέσεις και ψάχνουν συνεχώς νέες περιπέτειες και καινούργιους έρωτες.

Κριός

Ο Κριός μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να μείνει σε μακροχρόνια σχέση, αρκεί να το θέλει πολύ. Το πρόβλημα είναι πως συχνά η παθιασμένη φύση του τον οδηγεί σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Τείνει να αναζητάει πάντα το επόμενο καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να έχει σε μια σχέση. Κοιτάει συνήθως το τι θα μπορούσε να έχει και το τι πραγματικά έχει.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Κριός μπορεί να θέλει να εξερευνήσει τη μορφή μιας μονογαμικής σχέσης για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά θα την αφήσει και θα φύγει. Βαριέται επίσης αρκετά εύκολα και λαχταρά κάτι νέο και συναρπαστικό.

Τοξότης

Υπάρχει ένας λόγος που ο Τοξότης είναι γνωστός ως ο τυχοδιώκτης του ζωδιακού κύκλου. Δεν μένει πολύ σε ένα μέρος και συχνά αναζητάει νέες περιπέτειες. Δεν ασχολείται με δεσμεύσεις που τον κάνουν να αισθάνεται παγιδευμένος. Μια ελεύθερη σχέση του δίνει την ευκαιρία να ζήσει τις περιπέτειες που θέλει και έτσι δεν νιώθει πίεση.

Ο Τοξότης θέλει έναν σύντροφο που κατανοεί τη μη μονογαμία και μπορεί επίσης να θέλει να συμμετάσχει σε αυτό. Μόνο έτσι νιώθει ελεύθερος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ποτέ δεν ακολουθεί τις παραδοσιακές συμβάσεις σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων. Φυσικά και μπορεί να δεσμευτεί και να παραμείνει πιστός, αλλά προτιμάει να κρατάει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και να έχει επιλογές.

Για έναν Υδροχόο, το σεξ με διαφορετικούς συντρόφους είναι μια εμπειρία που ανοίγει το μυαλό. Mπορεί να δει και τα πλεονεκτήματα της μονογαμίας αλλά προτιμάς συνήθως την πολυγαμία γιατί έτσι ικανοποιεί την περιέργειά του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς χειρίζεται το κάθε ζώδιο τις συγκρούσεις