Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με διαφόρων ειδών συγκρούσεις, ο καθένας τις χειρίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μπορεί κάποιος να αποστασιοποιείται μέχρι να περάσει “η μπόρα” για να συζητήσει το θέμα αργότερα με ηρεμία ενώ εσύ από την άλλη να θες να το λύσεις εκείνη τη στιγμή.

Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τον εαυτό και φυσικά αυτό που δεν δημιουργεί προβλήματα σε άλλους. Εδώ θα δεις πώς ακριβώς χειρίζεται κάποιος τις συγκρούσεις στη ζωή του, με βάση το ζώδιό του.

Κριός

Ο Κριός αντιμετωπίζει ευχάριστα κάθε σύγκρουση. Είναι δυναμικός και ποτέ δεν θα αποφύγει να πάρει μέρος σε μια διαμάχη και να πει την άποψή του χωρίς κανένα φόβο. Είναι έτοιμος να πολεμήσει με οποιονδήποτε, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Ταύρος

Ο Ταύρος μισεί τις συγκρούσεις ειδικά εάν στο τέλος πρέπει να ζητήσει συγνώμη. Είναι επίσης πολύ πεισματάρης και μάλλον θα προσποιηθεί πως δεν συνέβη τίποτα με σκοπό να μην το αντιμετωπίσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι συνώνυμο της αναβλητικότητας και της αναποφασιστικότητας. Γιατί να ασχοληθεί άλλωστε σήμερα με μια διαμάχη που μπορεί να λύσει αύριο; Προτιμάει να προσποιείται πως δεν συμβαίνει τίποτα και εύχεται και οι άλλοι να το βλέπουν έτσι.

Καρκίνος

Το «χρειάζομαι λίγη βοήθεια από τους φίλους μου» είναι το σύνθημα της ζωής του Καρκίνου. Όποια σύγκρουση και να έχει να διαχειριστεί θα ζητήσει βοήθεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αλλά με τον ίδιο τρόπο τρέχουν και οι φίλοι του σε αυτόν για βοήθεια.

Λέων

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων δεν έχει κανένα πρόβλημα να χειριστεί όχι μόνο τις δικές του συγκρούσεις αλλά και τις συγκρούσεις άλλων. Ξέρει πάντα τη λύση σε κάθε πρόβλημα και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι τόσο μεθοδικός που δεν θα πάρει μέρος σε καμία σύγκρουση χωρίς να σταθμίσει πλήρως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Και φυσικά χωρίς να είναι 100% σίγουρος πως θα βγει νικητής από αυτή τη διαμάχη.

Ζυγός

Ο Ζυγός μισεί τους τσακωμούς και αγαπάει την ηρεμία και την ειρήνη. Όλοι το ξέρουν αυτό. Προτιμάει να συμβιβάζεται, παρά να ταλαιπωρηθεί μπαίνοντας σε μια διαμάχη που μπορεί μάλιστα να τον πληγώσει στο τέλος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προτιμάει να διαχειρίζεται τις συγκρούσεις μόνος του πριν δημοσιοποιήσει ποτέ κάποιο θέμα. Είναι αυτός ο φίλος που φαίνεται εντελώς ήρεμος στην επιφάνεια, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια και υποστήριξη.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο λιγότερο επιθετικός από τα ζώδια της φωτιάς και μάλλον θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν πάρει μέρος σε μια σύγκρουση. Του αρέσει να έχει μια ζωή διασκεδαστική και ανέμελη και μισεί οποιαδήποτε συνομιλία που δεν τελειώνει με γέλιο.

Αιγόκερως

Όταν αντιμετωπίζει μια σύγκρουση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Αιγόκερως είναι να στραφεί στην οικογένειά του. Ο Αιγόκερως αντλεί δύναμη από τις οικογενειακές σχέσεις, οπότε είναι αυτός που θα καλέσει τη μαμά του όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν του αρέσει η σύγκρουση. Τρέχει μακριά της γρήγορα πριν καν αρχίσει. Οι καυγάδες του χαλάνε την ατμόσφαιρα οπότε καλύτερα να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Ιχθύς

Ο συναισθηματικός Ιχθύς θα ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια για να σκεφτεί μια σύγκρουση προτού την αντιμετωπίσει. Του αρέσει να εξετάζει όλες τις πιθανές επιλογές πριν από την αντιμετώπιση ενός ζητήματος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχεις ανάγκη από ένα ρεπό, σύμφωνα με το ζώδιό σου