Υπάρχουν άπειρα πράγματα που δημιουργούν ακαταστασία στο μπάνιο σου. Προϊόντα μακιγιάζ που έχουν λήξει, άδεια μπουκαλάκια από ενυδατικές κρέμες και άπειρα δείγματα καλλυντικών.

Γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως το πρώτο βήμα για να έχεις έναν καλά οργανωμένο χώρο είναι να απαλλαγείς, σύντομα, από όλα αυτά. Στη συνέχεια, μπορείς πραγματικά να οργανώσεις τον χώρο σου καθώς υπάρχουν πολλές λύσεις οργάνωσης που είναι κατάλληλες για εσένα και ιδανικές για τα αντικείμενα που θέλεις να αποθηκεύσεις.

Θέλεις να μάθεις λοιπόν πως να οργανώσεις με τον καλύτερο και πιο πρακτικό τρόπο τα συρτάρια και τα ντουλάπια στο μπάνιο σου;

Χρησιμοποίησε αντικείμενα κατάλληλα για κάθετη αποθήκευση

Μολυβοθήκες, γυάλινα ποτήρια, ακόμη και άδεια ποτήρια από κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρούν τα πάντα σε όρθια και οργανωμένη κατάσταση. Αντικείμενα όπως πινέλα μακιγιάζ, οδοντόκρεμες και άλλα είναι πιο εύκολο να βρεθούν όταν αποθηκεύονται με αυτόν τον τρόπο.

Καλάθια

Για ένα μεγαλύτερο χώρο, η χρήση καλαθιών είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρείς τα πράγματα στη θέση τους και οργανωμένα. Εκεί μέσα μπορείς να αποθηκεύσεις τα πάντα, και να μην φαίνεται ο χώρος ακατάστατος.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina🌿 (@deck.to.farm.charm)

Έχε έτοιμα νεσεσέρ

Ποιος είπε πως τα νεσεσέρ είναι μόνο για τα ταξίδια; Το να έχεις όλα τα είδη μακιγιάζ και περιποίησης χωριστά σε διαφορετικά νεσεσέρ μέσα σε ένα ντουλάπι είναι μια πολύ έξυπνη λύση. Εκτός από το ότι θα ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται το καθετί, είσαι έτοιμη και για μια μη-προγραμματισμένη απόδραση ή εάν sleepover.

Χρησιμοποίησε διαχωριστικά στα συρτάρια σου

Η χρήση διαχωριστικών στα συρτάρια σίγουρα δεν είναι μια νέα ιδέα, αλλά τι πιο χρήσιμο από μια ευγενική υπενθύμιση; Υπάρχουν στην αγορά διαχωριστικά για τα συρτάρια, σου είτε ξύλινα είτε υφασμάτινα, για να διατηρούνται όλα τα βασικά προϊόντα στη θέση τους. Εναλλακτικά, εάν έχεις μεγαλύτερο χώρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ήδη υπάρχοντα κουτιά που έχεις. Απλά να θυμηθείς να κολλήσεις απέξω μια ετικέτα. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς τι περιλαμβάνει μέσα το κάθε κουτί για να μην χρειάζεται να τα μετακινείς όλα κάθε φορά που ψάχνεις κάτι.

featured photo: @mackenziebertuccini