Και ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προβλέπουν την επιτυχία ή την αποτυχία μιας σχέσης, σε αυτήν την περίπτωση, είναι η έμφυτη φύση και οι συνήθειες των δύο ζωδίων που τους προσφέρουν χαμηλή βαθμολογία στην κλίμακα συμβατότητας.

Η ζήλια και η κτητικότητα του Καρκίνου μπορεί να εκνευρίσουν τον Τοξότη

Ως κυκλοθυμικό ζώδιο, ο Καρκίνος συχνά κυβερνάται από τα συναισθήματά του. Μπορεί να είναι εξίσου κτητικός με τους συντρόφους του όσο και προστατευτικός απέναντί ​​τους. Και ενώ υπάρχουν ζώδια που μπορεί να απολαμβάνουν τέτοια προσοχή, ένα ελεύθερο πνεύμα όπως ο Τοξότης μπορεί να αισθάνεται πιεσμένος από αυτό. Ο Τοξότης έχει μια έμφυτη ανάγκη να είναι αρεστός στους φίλους του, επομένως τα συναισθήματά του θα πληγωθούν από έναν ζηλιάρη και καχύποπτο σύντροφο, όπως ο Καρκίνος.

Ο Τοξότης μπορεί να είναι ερωτευμένος και ταυτόχρονα να αναζητά προσωπικό χώρο και χρόνο

Μια υγιής δόση εμπιστοσύνης και χώρος για να αναπτυχθεί ως άτομο είναι καίριας σημασίας σε όλες τις σχέσεις. Ωστόσο, ο Καρκίνος μπορεί να είναι προσκολλημένος και να αναζητά πάντα μια αδελφή ψυχή. Ο Τοξότης από την άλλη ευδοκιμεί στα φλερτ. Ο Τοξότης απολαμβάνει επίσης τον χώρο που του επιτρέπει να ζει χωρίς κανόνες που χωρίς να επιβάλλεται στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό μπορεί να αναδείξει τα χειρότερα σε έναν εραστή του Καρκίνου, ο οποίος μπορεί να ελπίζει να έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του τον άλλον.

Και οι δύο μπορεί να αντιμετωπίσουν εμπόδια στην επικοινωνία

Ο Καρκίνος έχει την τάση να μη μιλάει και απλά να βουρκώνει αντί να ανοιχτεί για το τι μπορεί να έχει πληγώσει τα συναισθήματά του. Ο Τοξότης από την άλλη πλευρά είναι ένας ευθύς ομιλητής και θέλει να έχει μια ειλικρινή συζήτηση. Έτσι κάθε συζήτηση μπορεί να καταλήξει σε μια άσχημη διαμάχη μεταξύ των δύο.

Μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων μπορεί να δημιουργηθούν όμως μεγάλες φιλίες. Ωστόσο, λειτουργούν καλύτερα σε μια κατάσταση όπου υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου προσδοκίες από τον άλλον, έτσι ώστε και οι δύο να νιώθουν ελεύθεροι να αναζητήσουν τις συγκινήσεις τους με εραστές που είναι πιο προσαρμοσμένοι στις ανάγκες τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις αν δεν αντέχεις τη ζήλια στις σχέσεις σου