Είναι λογικό ως ένα σημείο όταν είσαι σε μια νέα σχέση να θες να είσαι όσο περισσότερο γίνεται με τον άλλον. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το “συνέχεια” νιώθεις πως σε πνίγει και δεν σε αφήνει να ζεις χωρίς καταπίεση;

Και ναι, υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζηλεύουν σε μία σχέση. Οπότε αν ο σύντροφός σου βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, και εσύ μισείς τη ζήλια, δώσε μεγάλη προσοχή!

Ταύρος

Ο Ταύρος συνήθως ζηλεύει περισσότερα τα υλικά σου υπάρχοντα παρά τις σχέσεις σου. Θέλει οτιδήποτε είναι δικό σου και δεν έχει ήδη -χρήματά, ωραία ρούχα και το αυτοκίνητό σου. Είναι το πιο ζηλιάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και δεν προσπαθεί να το κρύψει.

Το θετικό είναι πως αν ένας Ταύρος σε ζηλεύει, θα σου το πει κατευθείαν. Δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Πρόσεξε τη συμπεριφορά του για να δεις τι είναι αυτό που τον κάνει περισσότερο ζηλιάρη.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ζηλεύει την κοινωνική σου επιρροή. Θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής γιατί είναι τόσο κοινωνικός. Θέλει πάντα να είναι το πιο σημαντικό άτομο στο δωμάτιο και μισεί να βλέπει οποιονδήποτε άλλο, να τραβάει τα βλέμματα.

Ο Δίδυμος πολλές φορές είναι διπρόσωπος και χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του για να προβάλλει πάνω σου τις δικές του ανασφάλειες. Να είσαι πάντα ειλικρινής και αληθινή μαζί του και έχεις ήδη κερδίσει τη μισή μάχη.

Παρθένος

Ο Παρθένος ζηλεύει τη δουλειά και τη σταθερότητά σου. Θέλει τη θέση σου, την επιρροή σου και την εξουσία σου, ακόμα κι αν ξέρει ότι το αξίζεις πραγματικά. Εάν είσαι κάποιος άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στον τομέα της εργασίας του, ο Παρθένος πιθανότατα πρασινίζει από τη ζήλια του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Παρθένο είναι ότι θέλει τα πάντα γύρω του να τον κάνουν να νιώθει ασφάλεια. Ο Παρθένος έχει πάντα ένα μυστικό υπολογιστικό φύλλο του Excel σχετικά με το πώς να πετύχει όλες τις επιθυμίες του!

Ιχθύς

Να είσαι προσεκτική όταν λες τα νέα σου στον Ιχθύ. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό ότι ζηλεύει την ερωτική ζωή των άλλων ανθρώπων αλλά και τις επαγγελματικές του επιτυχίες.  Ο Ιχθύς θέλει διαρκώς να νιώθει ότι τον αγαπούν, και ζηλεύει αν του δείξεις πως αγαπάς κάποιον άλλο περισσότερο. Γίνεται κατσούφης και πολύ γκρινιάρης.

Οι Ιχθύς συχνά δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και δεν συνειδητοποιεί πάντα ότι γίνεται τοξικός. Εάν είσαι πολύ φίλη με έναν Ιχθύ θα πρέπει να του το επισημαίνεις για να μην το παρακάνει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που διαλέγουν πάντα τα καλύτερα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα