Ο Παρθένος είναι πολύ εργατικός, τακτικός και επιμελής. Είναι εξαιρετικά πρακτικός και αναλύει κάθε πτυχή της ζωής του.

Όταν λοιπόν συναναστρέφεσαι με έναν Παρθένο, υπάρχουν μερικές φράσεις που πρέπει να έχεις υπόψη σου και να μην τις πεις ποτέ δυνατά με οποιοδήποτε κόστος. Ειδικά αν θέλεις να διατηρήσεις καλές σχέσεις μαζί του!

“Χαλάρωσε, το κάνεις αργότερα”.

Το να προγραμματίζει τις κινήσεις του και να τα έχει όλα υπό έλεγχο είναι πολύ σημαντικό για τον Παρθένο. Μπορεί να του δημιουργήσει τεράστια ψυχολογική πίεση το να μην έχει προγραμματίσει κάτι καλά. Επομένως, το να του ζητήσεις να χαλαρώσει πάνω σε κάτι τόσο σημαντικό για αυτόν, δεν είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Ίσα ίσα, θα τον αγχώσεις και θα τον εκνευρίσεις περισσότερο.

“Σταμάτα να είσαι τόσο control freak”.

Αυτό το ζώδιο λατρεύει τον έλεγχο, ωστόσο, δεν θα το παραδεχτεί ποτέ! Αυτή η αίσθηση ελέγχου τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του, οπότε το να τον σχολιάζεις αρνητικά για αυτό, ισοδυναμεί με το ένα χτύπημα κάτω από τη μέση, με κάποιο τρόπο.

“Αυτά που λες δεν έχουν λογική”.

Εάν βρίσκεσαι κοντά σε έναν Παρθένο που είναι παράλογος τη δεδομένη στιγμή, κάνε ένα βήμα πίσω. Για να χάσει τη λογική του σκέψη, και την υπομονή του, ένας Παρθένος σημαίνει πως κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει. Έτσι, ο παράλογος Παρθένος ισοδυναμεί με έναν εξαιρετικά θυμωμένο Παρθένο και δεν πρέπει να εμπλακείς σε αυτή τη φάση όταν συμβαίνει αυτό.

“Δεν σου λέω ψέματα”.

Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για εσένα και τη σχέση σου μαζί του. Όχι, δεν μπορείς να πεις ψέματα σε έναν Παρθένο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καταλάβει ότι δεν λες την αλήθεια και αν όταν το καταλάβει, είναι η αρχή του τέλους. Μόλις έχασες ένα μοναδικό άνθρωπο από δίπλα σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το ζώδιό σου μπορεί να αποκαλύψει γιατί έχεις εμμονή με την επιτυχία