Έχουμε ξαναπεί πως μερικά ζώδια δυσκολεύονται πολύ να κρατήσουν μυστικά μόνο για τον εαυτό τους. Καταλήγουν να φλυαρούν σε όλους και να λένε πράγματα που δεν πρέπει χωρίς να υπολογίζουν πώς αυτό θα επηρεάσει τους άλλους.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα ζώδια που είναι 100 τοις εκατό αξιόπιστα. Δεν θα κουτσομπολέψουν ποτέ τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα κρατήσουν κάθε μυστικό που τους λένε.

Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια που δεν θα αποκαλύψουν ποτέ τα μυστικά σου!

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο μπορεί να μη δένεται εύκολα, αλλά μόλις γίνεις μέρος της ζωής του, θα κάνει τα πάντα για να σε προστατεύσει. Είναι πολύ πιστός και βάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν από οποιονδήποτε άλλον. Προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι η οικογένεια και οι φίλοι του αισθάνονται ασφαλείς.

Αν πεις σε έναν Αιγόκερω ένα μυστικό, δεν πρόκειται να το πει σε κανέναν. Τα μυστικά σου θα είναι ασφαλή μαζί του γιατί απλά δεν θα προδώσουν ποτέ την εμπιστοσύνη σου. Εξάλλου, βασίζεται σε εσένα για να μην προδώσεις τη δική τους.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο αγαπάει με όλη του την καρδιά. Όταν νοιάζεται για κάποιον, θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει αυτό το άτομο ασφαλές. Αν του πεις ένα μυστικό, θα το πάρει κυριολεκτικά στον τάφο του. Η μόνη φορά που θα αφήσει την αλήθεια να ξεφύγει είναι αν νιώσει ότι κινδυνεύεις και προσπαθεί να σε βοηθήσει. Διαφορετικά, θα σε αφήσει να διαλέξεις ποιος θα μάθει τις λεπτομέρειες για τη ζωή σου.

Παρόλο που ο Καρκίνος θεωρείται απίστευτα ειλικρινής, μπορεί να πει ψέματα όταν νιώσει πως έτσι θα βοηθήσει. Δεν έχει πρόβλημα να εξαπατήσει τους πάντες αν είναι για το καλό κάποιου που αγαπάει.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο εκτιμά την ιδιωτικότητα. Δεν θέλει άλλοι άνθρωποι να μπαίνουν στην προσωπική του ζωή, οπότε αν κάποιος τον εμπιστεύεται αρκετά ώστε να του πει ένα δικό του μυστικό, ο Παρθένος δεν πρόκειται να το αποκαλύψει σε κανέναν. Ακόμα κι αν αισθάνεται ότι το μυστικό αυτό πρέπει να αποκαλυφθεί, θα νιώθει επίσης ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία του να πει τίποτα. Θα μπορούσε να δώσει σε αυτό το άτομο συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει και σε ποιον άλλον πρέπει να μιλήσει, αλλά ποτέ δεν θα ξεπεράσει τα όρια λέγοντα την αλήθεια ο ίδιος.

Ο Παρθένος θα χαρεί που τον εμπιστεύεσαι αρκετά ώστε να του ανοιχτείς και δεν θα ήθελε φυσικά ποτέ να προδώσει αυτή την εμπιστοσύνη.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κρατάει τα περισσότερα από τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις απόψεις του για τον εαυτό του. Είναι ιδιαίτερα διακριτικός γιατί δεν θέλει οι ξένοι να γνωρίζουν πάρα πολλά για την προσωπική του ζωή. Προτιμάει να κρατάει χωριστά την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή. Αν του πεις ένα μυστικό, θα ξέρει πώς να το κρατήσει. Έχει ήδη κάνει εξάσκηση με τα δικά του μυστικά, οπότε δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα δικά σου. Ξέρει πώς να προσέχει και ξέρει ακριβώς πώς να λέει ψέματα όταν έρθει η ώρα, έτσι δεν θα έχεις για τίποτα να ανησυχείς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως ανήκεις στα ζώδια με την πιο ζωηρή φαντασία;