Κατά καιρούς, ζώδια του νερού όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός δυσκολεύονται να συναντήσουν έναν σύντροφο με τον οποίο μπορούν να συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο.

Δεδομένου φυσικά ότι αυτά τα ζώδια είναι απίστευτα ευαίσθητα, αλλά έχουν μεγάλη ικανότητα ενσυναίσθησης, μπορούν να δημιουργήσουν έναν όμορφο δεσμό μεταξύ τους. Το θέμα είναι πως όταν ο Καρκίνος και ο Σκορπιός ερωτεύονται μεταξύ τους, η σχέση που προκύπτει δεν είναι πάντα τόσο αρμονική όσο θα περίμενες. Κάποιες φορές η σχέση είναι απλά τοξική. Και εδώ θα μάθεις τους λόγους.

Υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια μιας σχέσης είναι το αίσθημα της συντροφικότητας και η ικανότητα να βασίζεσαι σε κάποιον άλλο. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο βήμα για να επιτευχθεί αυτό. Όμως τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Σκορπιός διστάζουν να εμπιστευτούν τυφλά ένα άλλο άτομο. Είναι στη φύση τους να ξεφεύγουν από κάθε πιθανότητα να δείξουν την ευαλωτότητά τους, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζονται.

Αυτό το ζευγάρι έχει μια καχύποπτη φύση και παλεύει με ζητήματα εμπιστοσύνης που θα μπορούσαν τελικά να τερματίσουν τη σχέση.

Μπορεί να γίνουν συναισθηματικά κακοποιητικοί ο ένας προς τον άλλον

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τα ζευγάρια εκφράζουν τη διαφωνία τους για μια κατάσταση. Ενώ κάποιοι αντιτίθενται έντονα και μιλάνε, άλλοι πληγώνονται και επιλέγουν να φύγουν από τον χώρο. Αλλά όταν ο Καρκίνος και ο Σκορπιός διαφωνούν, τα επιχειρήματά τους μπορεί να οδηγήσουν σε έναν άσχημο πόλεμο λέξεων.

Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και η συζήτηση που προκύπτει μπορεί να είναι εξαιρετικά τοξική επειδή τείνουν να πληγώνουν ο ένας τον άλλον με τα λόγια τους. Δεδομένου ότι γνωρίζονται πολύ καλά, πιθανότατα γνωρίζουν τις ανασφάλειες και τους φόβους του άλλου.

Και οι δύο έχουν έντονη ανάγκη για έλεγχο

Και τα δύο ζώδια όταν πληγώνονται ή ζηλεύουν έχουν εκδικητικές τάσεις. Και οι δύο επίσης θέλουν να ελέγχουν τον σύντροφό τους, τις σχέσεις του, τα οικονομικά του κ.λπ.

Μια καλή σχέση είναι αυτή όπου και τα δύο άτομα μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Αλλά μια υπέροχη σχέση είναι αυτή όπου οι δυο τους ξεπερνούν τις ελλείψεις τους για να αναπτυχθούν μαζί. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να χρειαστεί να αποδεχτούν μερικές σκληρές αλήθειες για την ίδια τους τη φύση για να πετύχουν τελικά σε μια σχέση μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια, εκείνα που θα ρίξουν ένα δάκρυ και για τον δικό σου πόνο