Όλοι έχουμε έναν φίλο, που παρατηρεί κάθε αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιου. Ενώ τις περισσότερες φορές πιστεύουμε ότι απλώς σκέφτεται υπερβολικά, η αλήθεια είναι ότι απλά είναι πολύ ευαίσθητος.

Τέτοιοι άνθρωποι νιώθουν τα συναισθήματα πολύ πιο έντονα από ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Γνωρίζουν πότε έχει αλλάξει η συμπεριφορά ενός ατόμου απέναντί τους ή πότε κάποιος θα φύγει από τη ζωή τους. Έχουν έντονο ένστικτο για όλες τις ενδείξεις.

Εκτός από τα παραπάνω, αυτοί οι άνθρωποι πληγώνονται και πολύ εύκολα. Είναι, μερικές φορές, συναισθηματικά αδύναμοι και το κλάμα είναι απλώς ο τρόπος τους να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα τρία πιο ευαίσθητα ζώδια, αυτά που θα κλάψουν και για τα δικά σου προβλήματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Ξέρει πότε μπορεί να πάνε τα πράγματα στραβά. Εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και συχνά καταλήγει να απογοητεύει τον εαυτό του. Είναι ήρεμος όταν είναι ταραγμένος. Αν κάποιος του μιλήσει με δυνατή φωνή θα φύγει με δακρυσμένα μάτια. Οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν την ευαίσθητη φύση του με την απάθεια, αλλά στην πραγματικότητα, απλώς τα πιο μικρά πράγματα τον πληγώνουν πολύ και προτιμάει να κρύβει τα συναισθήματά του αντί να μιλάει για αυτά και να έρχεται αντιμέτωπος με συγκρούσεις.

Παρθένος

Ένας Παρθένος, επίσης, είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι καλός παρατηρητής και έχει απίστευτη διαίσθηση. Μερικές φορές η ευαισθησία του μπορεί να λειτουργήσει ως αδυναμία του. Είναι πολύ ευάλωτος συναισθηματικά και δεν διστάζει να εκφράσει τα συναισθήματά του. Οι φίλοι του και οι άνθρωποι που εμπιστεύεται περισσότερο μπορεί, συχνά, να εκμεταλλευτούν την ευαίσθητη φύση του. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο πρέπει να δώσει προσοχή.

Ιχθύς

Εάν έχεις στη ζωή σου έναν Ιχθύ, θα ξέρεις καλά πόσο ευαίσθητος είναι. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση με την οποία θα ξυπνήσει. Αν όλα είναι υπέροχα μπορεί να τα βγάλει πέρα, ωστόσο, μόλις ένα πράγμα πάει στραβά, επιστρέφουν στην ευαίσθητη φύση του, κλαίει και κλείνεται στον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μια συζήτηση, ανάλογα με το ζώδιό σου