Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και πρακτικός και φυσικά γνωστός για το ότι δίνει προτεραιότητα στην εργασία και τις φιλοδοξίες του πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ο γλυκός, ονειροπόλος Ιχθύς, από την άλλη πλευρά, είναι γνωστός ως ο απελπιστικά ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου.

Ενώ και οι δύο εκτιμούν την ανεξαρτησία τους, μπαίνουν πολύ βαθιά στις σχέσεις σε σημείο που γίνονται «ένα» με τον σύντροφό τους. Αυτοί οι δύο έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις σχετικά με τις σχέσεις και τη ζωή γενικότερα, επομένως δεν φαίνεται να αποτελούν ακριβώς το καλύτερο ζευγάρι. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να σε εκπλήξει.

Εδώ θα δεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη συμβατότητα του Αιγόκερου με τον Ιχθύ και το πόσο πολύ ταιριάζουν -αν ταιριάζουν- τελικά.

Μια σχέση μεταξύ ενός Αιγόκερου και ενός Ιχθύ μπορεί να ακούγεται καταστροφική, λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες διαφορές τους.

Ωστόσο, μια τόσο πρώιμη αξιολόγηση μπορεί να μη δώσει σε αυτή τη σχέση τη δικαιοσύνη που της αξίζει. Μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά όταν αυτά τα δύο ζώδια ενώνονται, δημιουργούν ένα υπέροχο ζεύγος που είναι φτιαγμένο για να μείνει μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όσο αφορά τη σεξουαλική έλξη, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς ταιριάζουν τέλεια γιατί το σεξ δεν είναι μόνο σωματική επαφή και ευχαρίστηση και για τα δύο ζώδια. Ενώ μπορούν να διασκεδάσουν περιστασιακά, η εμπιστοσύνη και η συναισθηματική οικειότητα θα τους επιτρέψει να βιώσουν πραγματικά όλα όσα έχει να προσφέρει το σεξ.

Στο σεξ, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς τείνουν να έχουν πιο «υγιεινές» συναντήσεις, επομένως είναι πολύ γλυκοί και τρυφεροί. Μπορεί φυσικά να γίνει έντονο και παθιασμένο μερικές φορές. Συνολικά, το σεξ είναι ένας «τρόπος για να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αγάπης και ανάπτυξης.

Όσο αφορά τα συναισθήματα, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς είναι πολύ διαφορετικοί.

Ως ζώδιο της γης που κυβερνά ο Κρόνος, ο Αιγόκερως τείνει να εκλογικεύει όλα όσα βιώνει και συχνά αισθάνεται άβολα με τη δημόσια εμφάνιση των συναισθημάτων του. Τείνει να είναι πολύ συγκρατημένος, ακόμα κι όταν είναι ήδη σε μια αφοσιωμένη σχέση. Ο Ιχθύς όμως δεν φοβάται να μιλήσει δυνατά για τα συναισθηματικά του προβλήματα και δεν θα δίσταζε να πει σε κανέναν αυτό που πραγματικά νιώθει.

Ποιο είναι το πιο πιθανό πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση;

Ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς έχουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης της ζωής, κάτι που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Ο Αιγόκερως είναι πολύ πρακτικός, λογικός, σοβαρός και οργανωμένος, ενώ ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και λίγο χαοτικός. Ο Ιχθύς μπορεί να μην εκτιμάει την ανάγκη του συντρόφου του για μια δομημένη σχέση βασισμένη στο πρόγραμμα και μπορεί να αισθάνεται ότι περιορίζεται, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να αισθάνεται ότι πρέπει να “νταντεύει” διαρκώς τον σύντροφό του. Παρά τις πιθανές προκλήσεις, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς ταιριάζουν τέλεια. Μάλιστα, η ισορροπία μεταξύ των αντιθέτων είναι η μεγαλύτερη δύναμή τους. Αφού κατανοήσουν καλά ο ένας την προσωπικότητα του άλλου, μπορούν στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν για να εναρμονιστούν και να δημιουργήσουν μια μοναδική σχέση που αναδεικνύει το καλύτερο σε αυτούς. Συνολικά, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς έχουν ό,τι χρειάζεται για να κάνουν μια σχέση να διαρκέσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που δεν «το έχουν» στο να οργανώνουν εκπλήξεις