Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε όλο και περισσότερο να έχουμε επίγνωση των συστατικών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση τόσο του σώματός μας όσο και του προσώπου μας. Έτσι βρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων που να είναι αποδεδειγμένα και ποιοτικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Σε μια τέτοια αναζήτηση ανακαλύψαμε το brand Faros Natural, μια εταιρεία που χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο αγνά συστατικά δημιουργεί ξεχωριστά προϊόντα περιποίησης, όπως σαπούνια, αιθέρια έλαια και άλλα.

Αρχικά, πρέπει να ξέρεις πως το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας εκφράζουν ολόκληρη τη φιλοσοφία της. Εμπνευσμένα από τον ιστορικό φάρο στο γειτονικό νησί του Μεσολογγίου, και σήμα κατατεθέν της περιοχής. Τα προϊόντα της Faros Natural έχουν σκοπό να σε καθοδηγήσουν προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φροντίδας του σώματός σου, όπως ένας φάρος καθοδηγεί το σκαρί ενός πλοίου μακριά από τα εμπόδια και τους κινδύνους της θάλασσας.

Όλοι αγαπάμε τα αυθεντικά προϊόντα που έχουν φτιαχτεί με φροντίδα και σεβασμό για τη φύση.

Υπάρχουν βέβαια πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία αναφέρονται ως χειροποίητα ή φυσικά. Παρόλα αυτά, αναφέροντας απλώς ότι ένα προϊόν είναι χειροποίητο, δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως για την ποιότητα των συστατικών και τη συνταγή που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους.

Σε αυτό το brand, εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τη φύση, και με μεγάλη τεχνογνωσία στην παραγωγή των σαπουνιών και ελαίων, χρησιμοποιούν βιολογικά βούτυρα και βότανα, λουλούδια, λαχανικά, αρωματικά μπαχαρικά, φρούτα, αγνά αιθέρια έλαια και φυσικούς αργίλους. Έτσι καταφέρνουν να προσδώσουν, αρχικά στα σαπούνια τους αλλά έπειτα και στα υπόλοιπα προϊόντα τους, εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα.

Επίσης, για τη δημιουργία όλων των προϊόντων δεν χρησιμοποιούν τεχνικά αρώματα ή συντηρητικά πάρα μόνο φυσικά συστατικά. Με αυτόν τον τρόπο και συνδυάζοντας τα διαφορετικά οφέλη των φυσικών συστατικών παράγουν σαπούνια για κάθε τύπο επιδερμίδας ή επιδερμικής πάθησης.

Και επειδή η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικό μέλημα για την Faros Natural, χρησιμοποιούν επίσης συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα ποιοτικά, οικολογικά, μα και καλαίσθητα προϊόντα που αποτελούν την τέλεια επιλογή στην περιποίηση.

Αντί για τα αρώματα, που θα βρεις συνήθως στα αφρόλουτρα τα οποία απομακρύνονται κατά πολύ από τις φυσικές ουσίες, τα σαπούνια της Faros Natural χρησιμοποιούν τα αρώματα της φύσης. Έτσι, περιέχουν πολλά ευεργετικά συστατικά για το σώμα και την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα σέβονται το pH του δέρματος.

Επίσης εδώ θα βρεις φυσικά σαπούνια και λάδια, τόσο για εσένα όσο για το μωρό σου ή το κατοικίδιό σου. Προϊόντα περιποίησης δέρματος χωρίς τίποτα τεχνητό ή συνθετικό, αποκλειστικά από φυσικά υγιεινά συστατικά που μπορείς να εμπιστευτείς 100 τοις εκατό.

Τι καλύτερο και πιο αγνό άλλωστε από τα προϊόντα της φύσης;

Όλα τα προϊόντα του brand είναι:

  • Φυσικά
  • Χειροποίητα, παραγόμενα σε μικρές παρτίδες (χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ψυχρής σαπωνοποίησης για την κατηγορία των σαπουνιών)
  • Χωρίς συστατικά δοκιμασμένα σε ζώα
  • Χωρίς απορρυπαντικά
  • Χωρίς συνθετικά αρώματα ή χρωστικές ουσίες χωρίς τεχνητά συντηρητικά
  • Χωρίς ενισχυτικά αφρισμού
  • Χωρίς αλκοόλ και προϊόντα πετρελαίου
  • Πλούσια σε φυσική γλυκερίνη, και δημιουργούν έναν υπέροχο φυσικό αφρό μεγάλης διάρκειας
  • Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Faros Natural | Instagram | Facebook