Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, αν μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, αυτό θα είναι ένα γούρι. Γούρι για να πάει καλά ο χρόνος ενώ θα κοσμεί το καθημερινό σου ντύσιμο. Εμείς στο Savoir Ville, εκτός από το ότι σου βρήκαμε τα 5 πιο όμορφα και πρωτότυπα γούρια, αλλά σου χαρίζουμε και μερικά από τις αγαπημένες μας σχεδιάστριες, αρκεί να παρακολουθείς τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Για ρίξε μια ματιά.

Eva Kyr Jewelry

“Όταν ξεκίνησα να δημιουργήσω το γούρι του 17 σκεφτόμουν ότι πολλές φορές θέτουμε στόχους, μικρούς, μεγάλους, δεν έχει σημασία αλλά κάπου στην πορεία ξεχνάμε γιατί ξεκινήσαμε, ξεχνάμε την αγάπη μας και τον ενθουσιασμό μας, μέσα στους τοσο γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έψαξα λοιπόν και βρήκα μια τεχνική που είχαν υιοθετήσει οι ρήτορες της αρχαιότητας, ονομάζεται Loci Technique στα λατινικά loci σημαίνει “τόποι”. Οι ρήτορες λοιπόν προσπαθώντας να ενισχύσουν την μνήμη τους, προαποφάσιζαν ότι συγκεκριμένοι τόποι ή αντικείμενα θα τους θυμίζουν κάποιο από τα επιχειρήματα που ήθελαν να εκφράσουν στον λόγο τους. Έτσι όταν έρχονταν σε επαφή με ένα από αυτά, αυτόματα η μνήμη τους επανερχόταν ακριβώς στο σημείο που ήθελαν να θυμηθούν. Σκέφτηκα λοιπόν οτι ίσως αυτό το νέο ετος αυτό χρειαζόμαστε, ένα κόσμημα να μας θυμίζει το γιατι θέλουμε να πάμε εκεί που στοχεύουμε ή απλά να μας θυμίζει οτι μέσα σε αυτούς τους τρελούς ρυθμούς πρέπει απλά να σταματάμε για λίγο και να είμαστε ο εαυτός μας.”

Μάθε περισσότερα για την σχεδιάστρια εδώ, ενώ την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου ανοίγει επίσημα το Showroom της με το opening event “Last Minute Sparkle” από τις 17:00 έως τις 21:00. Showroom address: Έαρος 27, Αγ. Παρασκευή. 3rd Floor Στο πλαίσιο της συλλογής Fire with Ice και στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η 3rd Floor δημιούργησε ένα γούρι για το 2017 σε μορφή tag. Αστεράκια και ένα μεγάλο 17 σε κάνουν ήδη να νιώθεις τυχερή πριν καν αρχίσει ο χρόνος.

Μάθε περισσότερα για την σχεδιάστρια εδώ.

La Vie

Πέρσι τα Χριστούγεννα, η La Vie ήταν εκείνη που μας έδωσε 16 ολόκληρους λόγους για να λατρέψουμε τον χρόνο που ερχόταν. Τον χρόνο μπορεί να μην τον λατρέψαμε αλλά λατρέψαμε την ίδια και όλες τις δημιουργίες της μια προς μια. Φέτος, η La Vie έκανε τα Compass 2017 Lucky Charms από rose gold, rhodium και silver, αλλά και ένα μοναδικό σχέδιο ενός 1 και 7 που συνδέονται τόσο αρμονικά, όπως στο παρακάτω βίνετο.

13 days left 🙌🏽 #countdown #17 #luckycharm #necklace #jewelryboutique #sheiswearinglavie #kifisia #boomerang

A video posted by 💎Lavie Jewelry (@laviejewelry) on

Μάθε περισσότερα για την σχεδιάστρια εδώ. Jour Το γούρι της Jour για το 2017, πρεσβεύει όλα εκείνα που σου εύχεται (και εύχεσαι) να έχεις. Ο “Κύκλος των Ευχών” λοιπόν, σε ωθεί στο να ξεχάσεις ό,τι έγινε μέσα στο 2016 και να προχωρήσεις. Να πάρεις ρίσκα και να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί έχεις μόνο μια ζωή και θα έπρεπε να την ζήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Γιατί  “Good things are going to happen” αρκεί να το θέλεις πολύ. Μάθε περισσότερα για την σχεδιάστρια εδώ. Venetia Vildiridis Η ονειροπαγίδα της Venetia Vildiridis είναι έδω για να κρατήσει όλα σου τα όνειρα, σφιχτά και δυνατά, ώστε να τα κάνεις πραγματικότητα με το που μπει ο καινούργιος χρόνος. “Για τα πιο άπιαστα όνειρα και όλες οι επιθυμίες σου που θα γίνουν πραγματικότητα. Με την ελπίδα πως το γούρι τους- η ονειροπαγίδα- και οι ευχές τους, να σας προστατέυουν ​πάντα!”​  Το γούρι σχεδίασε η Στέλλα Βιλδιρίδη.
Karalis Exclusive Jewelry Μια πλακέτα γεμάτη αστέρια και ένα σκοινάκι που γυαλίζει, σε κάνουν να ελπίζεις για το πιο λαμπερό έτος μέχρι τώρα. Και σίγουρα πολύ πιο λαμπερό από το 2016. So, Sparkling 2017, it is then!

Sparkling 2017✨ #choker #karalisexclusivejewellery #jwels #luckycharm

A photo posted by Karalis Exclusive Jewelry (@karalisexclusivejewelry) on