*ΠρινΠαςΣΚεψου

Χριστουγεννιάτικο ΠΠΣΚ με όλη την λάμψη της γης. Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην ΑθηναΘες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings!

Αν θέλεις κάποιο live: Σήμερα Πέμπτη 22/12 στο Gagarin 205 γίνονται πράγματα, αφού έχει live Cyanna Mercury “Archetypes” w/ guests: Κύριος Κ. & Circassian. Την Παρασκευή 23/12 ο Π.Μουζουράκης και ο Σ.Γραμμένος θα βρίσκονται στον Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή, ενώ οι Sleepin Pillow θα παίζουν ζωντανά στο Fuzz Live Music Club. Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν, μπορείς είτε να περάσεις στο Shake στο Κολωνάκι με τον Τόνι Σφήνο, είτε αν εκείνος σε πάει πολύ πίσω, να πας να ακούσεις τους Χαριτοδιπλωμένος Πωλίνα Μπίγαλης στο Christmas 80s PARTY στο Κύτταρο.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ (μέρες που είναι): Σήμερα το βράδυ είναι το The Christmas Party 2016 του Pepper 96.6 Vol. 5 στο Gazarte και στον πάνω όροφο του Noel ο Κ. Μπόλας θα παίζει μουσική για το Lust Christmas. Επίσης, στο Καντίνα Σόσιαλ η φάση θα είναι Ντίσκο. Την Παρασκευή 23/12 στην Λιοσίων 73 θα γίνεται αυτό το πάρτυ CHAOS Alleycat After Party at Grace για καλό σκοπό, στο κέντρο γίνεται Christmas Swing Party with the new Dead Hoofers on the 7th floor ενώ στα νότια προάστια της πόλης SunTa Claus is Coming. Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν, μπορείς είτε να πας στο Christmas Eve @Pigout που παίζει το δικό μας παιδί, ο Διονύσης, είτε να περάσεις από το Xmas Ball at -1 Basement of six dogs. Επειδή όμως έρχεται και μια Κυριακή, ας πιάσουμε και λίγο από Πετράλωνα γιατί Badkids Do Xmas 》Σπρτκτ 》Κυριακή.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το Athens Food Market στην Πλατεία Κοτζιά και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Σήμερα έχει το Showroom Opening Event: “Last Minute Sparkle” της η Eva Kyr και το Σάββατο μπορείς να περάσεις από το YFOS Christmas Eve Party να βρεις τι θα βάλεις το βράδυ.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.