Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς τους εξωστρεφείς ανθρώπους; Χωρίς αυτούς που σε βγάζουν πάντα από την άβολη θέση να συστηθείς σε ένα πάρτι, αφού το κάνουν πρώτοι; Αυτούς που δεν αφήνουν τις αμήχανες σιωπές να χαλάσουν ένα ραντεβού αφού πάντα έχουν κάτι να πουν; Σίγουρα κατάλαβες ποιους λέμε και αναγνωρίζεις τα χαρακτηριστικά τους σε άτομα του κοινωνικού σου κύκλου.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα 3 πιο εξωστρεφή ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια της φωτιάς και θεωρείται ως ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου. Είναι στη φύση του να θέλει να είναι ο πρώτος σε όλα, ίσως επειδή είναι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Ωστόσο, δεν το κάνει αθόρυβα. Ξέρει πως να κάνει θόρυβο τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις του!

Αυτός ο φλογερός τύπος θα μπορούσε να είναι πολιτικός, ακτιβιστής ή διπλωμάτης. Ξέρει πως να εκφράζει τα δικά του συναισθήματα αλλά και των άλλων. Όλοι αγαπάνε την τόλμη που δείχνουν.

Λέων

Ο Λέων ξέρει όσο κανένας πως να τραβάει την προσοχή. Είναι πεισματάρης και θα κάνει πάντα αυτό που θέλει. Ακόμα και εάν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συναναστραφεί με κόσμο που δεν ήξερε μέχρι χθες. Άλλωστε δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να τον αγαπήσουν οι άλλοι.

Η προσωπικότητά του είναι τόσο έντονη και ζωηρή που δεν χρειάζεται καμία σχεδόν προσπάθεια για να τον λατρέψει ακόμα και ο πιο ιδιότροπος άνθρωπος.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί άνθρωποι. Σε αντίθεση με τον Κριό, του οποίου η εξωστρέφεια συνοδεύεται συχνά από βαθιά σοβαρότητα, οι Τοξότες είναι πιο χαρούμενοι. Έχουν πάντα μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής.

Δεν είναι ποτέ μια βαρετή μέρα όταν την περνάς με έναν Τοξότη. Ξέρει πως να κάνει τους πάντες να περάσουν καλά, ακόμα και εάν ο ίδιος δεν περνάει εξίσου τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι σου έχει διδάξει ακόμα και το μεγαλύτερο άγχος σου, με βάση το ζώδιό σο