Μετά από πολλή αναμονή, οι φήμες επιτέλους επιβεβαιώθηκαν. Το Sex and the City θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Πρόκειται για μια αναβίωση της σειράς, με τίτλο And Just Like That…, η οποία αναμένεται να προβληθεί το Δεκέμβριο. Την ανακοίνωση έκανε η Sarah Jessica Parker, σε ένα βίντεο από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Η επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου στο HBO Max Sarah Aubrey, ανέφερε χαρακτηριστικά για το reboot της αγαπημένης σειράς:

«Μεγάλωσα με αυτούς τους χαρακτήρες και ανυπομονώ να δω πώς εξελίχθηκε η ιστορία τους σε αυτό το νέο κεφάλαιο, με την ειλικρίνεια, τη συγκίνηση, το χιούμορ και την αγαπημένη πόλη που τους χαρακτήριζε πάντα».

Για άλλη μια φορά με έδρα τη Νέα Υόρκη, μέσα από 10 επεισόδια θα δούμε τις Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) και  Miranda Hobbes (Cynthia Nixon, στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, το οποίο, με βάση όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, περιλαμβάνει την πανδημία αλλά και τη μεταφορά της δημοφιλούς στήλης ‘’Sex and the city’’ της Carrie από την εφημερίδα σε ένα Podcast.

Από την παρέα των κοριτσιών του Sex and the City θα λείπει η Samantha, (Kim Catrall) την απουσία της οποίας θα καλύψει η Ari Parker, που θα υποδυθεί τη νέα κολλητή της Carrie, Lisa Todd Wexley.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι παραγωγοί σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν την απουσία της Kim Cattrall, η Casey Bloys επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max ,αποκάλυψε ότι η αποχώρηση της Samantha θα εξηγηθεί πολύ απλά.

 «Όπως και στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν», εξήγησε. «Οι φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες φιλίες. Νομίζω λοιπόν ότι όλα είναι πολύ ενδεικτικά των πραγματικών σταδίων της ζωής».

Το βασικό ερώτημα των θαυμαστών ωστόσο, παραμένει –όπως πάντα- το ίδιο. Και τι θα γίνει με τον Mr Big;