Τα ζώδια της γης και του αέρα είναι ίσως τα πιο αντίθετα είδη ανθρώπων που μπορείς να βρεις. Έτσι, ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος είναι υπομονετικός, συγκρατημένος και πολύ ήρεμος. Ο Ζυγός από την άλλη είναι λίγο πιο κοινωνικός και φλύαρος, και αυτόν τον κάνει πολύ δημοφιλή.

Ωστόσο, με κάποιον περίεργο τρόπο, ο Ταύρος και ο Ζυγός διαγράφουν όλες τις διαφορές τους και βρίσκουν μόνο κοινά σημεία. Για αυτό και ένας Ζυγός μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του Ταύρου.

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο

Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Ο Ταύρος είναι ο ήρεμος και συγκρατημένος της ομάδας, ενώ ο Ζυγός συνήθως καταλήγει να τσακώνεται σε κάθε συζήτηση. Ενώ αυτό μπορεί να ενθαρρύνει τον Ταύρο να κάνει πιο ουσιαστικές συζητήσεις, μπορεί επίσης να τον εκνευρίσει. Ως σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος είναι απίστευτα κολλημένος στο να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλει και τα έχει σκεφτεί. Ο Ζυγός, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ζώδιο που σπάνια ενοχλείται όταν κάτι πάει στραβά ή δεν γίνεται με τον τρόπο του.  Προκειμένου αυτή η φιλία να λειτουργήσει, αυτά τα δύο ζώδια θα πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβουν την προσωπικότητα του άλλου.

Ο Ζυγός δεν παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά

Ο Ζυγός φημίζεται για το ταλέντο του στο να κάνει όλες τις συζητήσεις να μοιάζουν ελαφρές και διασκεδαστικές. Μπορεί εύκολα να γοητεύσει τον συνομιλητή του ακόμα και με συζητήσεις που δεν έχουν ουσία. Αυτό είναι κάτι που ο Ταύρος δεν μπορεί να καταλάβει, ως σταθερό ζώδιο της γης. Γίνεται εμμονικός με τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν και θέλει να αναλύει κάθε θέμα διεξοδικά. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει προβλήματα σε αυτήν τη φιλία αφού ο Ζυγός συχνά εμφανίζεται αργά στα ραντεβού ή ακυρώνει την τελευταία στιγμή. Για αυτό ο Ταύρος θα πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και ο Ζυγός να είναι λίγο πιο συνεπής.

Και οι δύο θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ισορροπία στη ζωή τους 

Ως άτομα που έχουν ως κυβερνήτη πλανήτη τους την Αφροδίτη, είναι εξαιρετικά στο να βρίσκουν κοινό έδαφος κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Και οι δύο έχουν πολλά επιχειρήματα και σπάνια καταθέτουν τα όπλα. Αυτό πολλές φορές στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν λειτουργεί.

Συνολικά, η φιλία μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Ζυγού φαίνεται να έχει διαρκή δύναμη, αλλά οι διαφορές οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν κάποια στιγμή. Η σύγκρουση δεν είναι απαραίτητα κάτι που πρέπει πάντα να αποφεύγεται, και αν και οι δύο είναι πρόθυμοι να κάνουν την προσπάθεια για να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, αυτή η φιλία μπορεί να καταφέρει και να διαρκέσει στον χρόνο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι δείχνει το ζώδιό σου για το αγαπημένο σου φαγητό