Ναι, εκτός από την τεράστια προσοχή που έχει προσελκύσει το τελευταίο διάστημα χάρη στον εμβληματικό χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην άκρως επιτυχημένη σειρά “Squid Game” του Netflix, η HoYeon έχει έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να βρίσκεται στο επίκεντρο του καλλιτεχνικού χώρου κι αυτός δεν είναι άλλος από την επιλογή της ως Global House Ambassador του οίκου Louis Vuitton.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου, ο οίκος Louis Vuitton δήλωσε ότι η HoYeon Jung, το μοντέλο και ηθοποιός της Νότιας Κορέας, θα είναι η νεότερη Global House Ambassador της παγκόσμιας μάρκας για τη μόδα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

View this post on Instagram
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της με τον οίκο 

Αντικατοπτρίζοντας την τέλεια ανεξάρτητη γυναίκα, η HoYeon, ο συναρπαστικός χαρακτήρας του Netflix, ξεκινά αυτό το νέο ταξίδι με τον οίκο αφού πρώτα κατέκτησε την πασαρέλα στην ανοιξιάτικη συλλογή του Louis Vuitton το 2017. Όπως βλέπουμε και στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας, ο Nicolas Ghesquière, δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton από το 2013, δήλωσε για τη συνεργασία: «Ερωτεύτηκα αμέσως το μεγάλο ταλέντο και τη φανταστική προσωπικότητα της HoYeon και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο του ταξιδιού που ξεκινήσαμε στη Louis Vuitton λίγα χρόνια πριν».

 
View this post on Instagram
 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα για τη νεαρή ηθοποιό και μοντέλο 

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι η HoYeon είναι πλέον η Κορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και με μια τεράστια απήχηση σε όλη την υφήλιο. Μετά την αυξανόμενη επιτυχία της, πρώτα ως παίκτρια στο Korea’s Next Top Model το 2013 και τώρα ως ο πιο πολυσυζητημένος χαρακτήρας του Squid Game, η επιλογή της ως Global House Ambassador του οίκου είναι χωρίς αμφιβολία ένα τεράστιο επίτευγμα. Από ό,τι φαίνεται, η HoYeon πρόκειται για ένα άκρως ταλαντούχο πλάσμα που θα κατακτήσει κάθε φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου.