Το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο spin-off  του prequel του Game Of Thrones υπόσχεται επική δράση, με «θεούς, βασιλιάδες, φωτιά και αίμα». Μάλιστα την αφήγηση του κάνει ο ίδιος ο Πρίγκιπας Daemon Targaryen, κατά κόσμον Matt Smith ή γνωστός και ως Πρίγκιπα Φίλιππος στους πρώτους 2 κύκλους του «The Crown».

Σαν χθες το θυμάμαι το φινάλε του Game of Thrones, ίσως κι εσύ. Και είναι λογικό να είναι ακόμα φρέσκο ​​στο μυαλό του κοινού. Άλλωστε, μοιάζει σαν χθες από τότε που ο κόσμος μαζεύτηκε σε σπίτια, σε αυλές, σε ταράτσες για να δουν ένα…από τα πιο απογοητευτικά φινάλε στην ιστορία των σειρών.

Το prequel ωστόσο υπόσχεται πως θα μας αποζημιώσει.

Τοποθετημένο δύο αιώνες πριν το Game of Thrones, υπόσχεται να εξιστορήσει την ιστορία του τρομερού οίκου των Targaryen. Μέχρι τώρα, πολύ λίγα έχουν αποκαλυφθεί για τη σειρά κι ίσως πρόκειται για marketing τρικ που όμως δείχνει να πετυχαίνει, αφού όλος ο κόσμος μιλάει για το καινούργιο τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε.

Αν και είναι μόνο 70 δευτερόλεπτα, το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο. Αν σου άρεσε το Game of Thrones, θα σου αρέσει και το House of the Dragon.

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτή η νέα σειρά φαίνεται μεγάλη και ακριβή. Τα κοστούμια είναι πολυτελή. Και όπως όλα δείχνουν το House of the Dragon είναι τελικά μια τραγωδία. Πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε ήδη πού οδηγεί αυτή η ιστορία.

Τούτου λεχθέντος, είναι αδύνατο να μην δεις το τρέιλερ του House of the Dragon χωρίς να συνειδητοποιήσεις πως η σειρά θα είναι επιτυχία. Άλλωστε και το HBO δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες προσδοκίες.

Συνολικά θα δούμε 10 επεισόδια, κάποια στιγμή μέσα στο 2022, από την πλατφόρμα του HBO Max.