Και έτσι ξαφνικά ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Ή χουχουλιάρικη και γιορτινή διάθεση μοιάζουν να είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά μαζί τους πλησιάζει απειλητικά και η συνηθισμένη μουντή περίοδος στην οποία πρέπει να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου φορέματα. Ή μήπως όχι;

Σίγουρα η σκέψη να αποσύρεις τα stylish φορέματά σου δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Γι’ αυτό εμείς θα σου παρουσιάσουμε 3 fashionable συνδυασμούς για να απογειώσεις το mini, midi ή maxi φόρεμά σου ακόμα και τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει αισθητά. Τι θα χρειαστείς; Τρία διαχρονικά, κομψά και «έξυπνα» στοιχεία. Cardigan, blazer και παλτό. Με αυτούς τους συμμάχους δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις ποτέ ξανά τα αγαπημένα σου φορέματα.

Ξεκινάμε;

Με μακρύ παλτό 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

Ναι, είναι αλήθεια ότι αγαπάμε τα blazers, αλλά και τα παλτό έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κομψό, κλασσικό και το πιο σημαντικό, έξυπνο για τις απροσδόκητες καιρικές συνθήκες, ένα μακρύ παλτό είναι ένα must-have για κάθε χειμερινή εμφάνιση σου. Μπορείς να αντισταθείς στον παραπάνω συνδυασμό;

Με το κλασσικό cardigan 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by EXCESS ONLY (@excess_only)

Αν θέλεις να είσαι άνετη και να δώσεις μια πινελιά ατημέλητής κομψότητάς και διαχρονικής αίσθησης στο outfit σου, τότε μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου midi φόρεμα με ένα cardigan. Όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν, το cardigan έχει εκθειαστεί κυριολεκτικά από πληθώρα celebrities και είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο κομψές δημιουργίες που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Ναι, μην το σκέφτεσαι και πολύ.

Με blazer

 
View this post on Instagram
 

A post shared by madeofgrace (@madeofgrace)

Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το blazer; Γιατί έχει μια μαγική δύναμη να αλλάζει εξ ολοκλήρου ένα outfit. Αν δεν έχεις επενδύσει ακόμα στον συγκεκριμένο συνδυασμό, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το βήμα. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για ένα καθημερινό outfit τις δροσερές χειμωνιάτικες ημέρες.