Το 2020 φέρνει μαζί του και νέες σειρές, καθώς και νέες σεζόν από άλλες ήδη αγαπημένες. Παρακάτω θα βρεις τις 5 για τις οποίες ανυπομονούμε, για να ξέρεις ποια plots θα σε κάνουν να binge-άρεις σχεδόν χωρίς τύψεις.

Little Fires Everywhere

https://www.youtube.com/watch?v=JWGkX8ClhBI

Πρωταγωνιστούν: Reese Witherspoon, Kerry Washington, Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson

Πρόκειται για μια mini σειρά που ευχόμαστε να γίνει το νέο Big Little Lies. Θα μας μεταφέρει στο Ohio όπου δυο γυναίκες θα ταράξουν λίγο τα νερά μιας μικρής κοινωνίας. Ο χαρακτήρας της Witherspoon θυμίζει λίγο εκείνον στο Big Little Lies, αφού για ακόμα μια φορά βάζει πάνω από όλα την οικογένεια και την εικόνα, για να ικανοποιήσει τους γύρω της. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Killing Eve, τρίτη σεζόν

5 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2020
Bustle

Πρωταγωνιστούν: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell

Η τελευταία σεζόν μας άφησε να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Στη νέα σεζόν, λοιπόν, αναμένουμε να πάρουμε απαντήσεις, ίσως καταλάβουμε πως ο τίτλος έχει και μια κάπως… κυριολεκτική έννοια και θα δούμε περισσότερους χαρακτήρες. Μάλλον και δολοφονίες.

High Fidelity

5 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2020
The Boston Globe

Πρωταγωνιστούν: Zoë Kravitz, David H. Holmes, Jake Lacy, Da’Vine Joy Randolph, Kingsley Ben-Adir

Αντιλαμβάνεσαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο John Cusack υποδύθηκε τον Rob Gordon; Ναι, το 1995 έγινε αυτό. Έρχεται όμως reboot της ταινίας, αλλά αυτή τη φορά σε σειρά. Και ο πρωταγωνιστής, ο Rob, είναι γυναίκα, η Zoë Kravitz.

Διάβασε περισσότερα εδώ. 

The Crown, τέταρτη σεζόν

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν του The Crown
popsugar.com

Πρωταγωνιστούν: Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter, Josh O’Conner, Emma Corrin, Gillian Anderson

Αυτή η σεζόν ίσως είναι και μια από τις πιο πολυαναμενόμενες. Θα είναι αυτή με τον Charles και την Diana. Μπορεί και να περιλαμβάνει και την Camilla. Οι πρώτες φωτογραφίες μας κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο, μιας και βγάζουν όλο το vibe που αναμένεται από τα γεγονότα που θα εξελιχθούν.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Lizzie McGuire

5 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2020
Mic

Πρωταγωνιστούν: Hilary Duff, Adam Lamberg, Jake Thomas, Hallie Todd, Robert Carradine

Αν είσαι Disney Channel φαν μπορείς να “τσιρίξεις” με την ησυχία σου. Μέσα στο 2020 έρχεται η σειρά “Lizzie McGuire” και πιστεύουμε πως θα καλύψει κάθε απαίτησή σου. Αυτό που ήδη ξέρουμε είναι πως ο χαρακτήρας ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως βοηθός διακοσμητή. Το λες μια καλή αρχή αυτό. Τα τελευταία νέα, λένε πως το βασικό μυαλό πίσω από τη σειρά, Terri Minsky, παραιτήθηκε αλλά για κάποιο λόγο ελπίζουμε πως όλα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει για τη σειρά. Θα δούμε τη Hilary Duff σε έναν ρόλο που να αγαπάμε το 2020; Σαφώς.