Αρχικά, να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το Little Fires Everywhere βρίσκεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα βιβλία που γίνονται σειρές μέσα στο 2020. Οπότε έχεις λίγο χρόνο μέχρι τον Μάρτιο για να προλάβεις να διαβάσεις το βιβλίο. Το Little Fires Everywhere έρχεται στις 18 Μαρτίου στο Hulu και φαίνεται να είναι τόσο καλό όσο και το βιβλίο που διαβάσαμε.

Με τη Reese Witherspoon στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε το Big Little Lies

Κυρίως γιατί οι δύο χαρακτήρες που υποδύεται στις δύο διαφορετικές σειρές μοιάζουν πολύ. Πάλι, στο Little Fires Everywhere θα δούμε μια Witherspoon που βάζει πάνω από όλα την οικογένεια της, το να είναι όλα τακτοποιημένα ώστε να μπορεί όλη η υπόλοιπη κοινωνία γύρω της να τη θαυμάζει. Μοιάζει πολύ οικεία αυτή η εικόνα, ήδη από το τρέιλερ, και της ταιριάζει πολύ.

https://www.youtube.com/watch?v=zJc3yTOpNDA

Μαζί της σε αυτό βρίσκεται η Kerry Washington. Για εκείνη είχαμε δημιουργήσει μια πολύ στάνταρ εικόνα μέσα από το Scandal και την πολιτική. Τώρα αποφασίζει να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό. Η Washington υποδύεται τη Mia. Εκείνη είναι μια single μητέρα που έρχεται μαζί με την κόρη της, Pearl, για να “βάλουν φωτιές” στις ισορροπίες της μικρής κοινότητας.

Μέχρι στιγμής για την σειρά ξέρουμε ότι θα αποτελείται από 8 επεισόδια στο Hulu. Την μεταφορά από το κείμενο στην οθόνη ανέλαβε η Liz Tigelaar. Η ίδια έχει γράψει επίσης το Bates Motel. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα όπως ο Joshua Jackson και η Huang Lu, ενώ τα παιδιά όλων των οικογενειών που πρωταγωνιστούν θα παιχτούν από νέους ηθοποιούς, πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο. Με Washington και Witherspoon στην παραγωγή, κάτι τέτοιες πρωτοτυπίες είναι αναμενόμενες.

https://www.instagram.com/p/Bygs-G9nVTx/

Η νέα σειρά έχει όλα τα vibes της μικρής κοινότητας που πρωτογνωρίσαμε στο Big Little Lies. Συνδυάζονται, όμως, με όλα τα twisted στοιχεία που μας ξάφνιασαν στο Sharp Objects. Είναι όμως μοναδική γιατί λέει μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια μια μικρής κοινότητας. Καταλήγει έτσι να γίνει θέμα ξενοφοβίας, αδικίας και τελικής επικράτησης. Κι όλα αυτά σε 8 επεισόδια.

Featured Image: tvinsider.com