Όσο οι φαν του The Crown περιμένουν με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν της σειράς, τους δημιουργείτε μια εύλογη απορία: Ποια θα υποδυθεί τη Diana; Όντως, από τη στιγμή που η σειρά θα μας μεταφέρει στα τέλη του ’70, η νεαρή Diana θα κάνει την εμφάνισή της στην τέταρτη σεζόν. Ευτυχώς, από ό,τι φαίνεται, οι δημιουργοί βρήκαν την ιδανική ηθοποιό για να κάνει τη “δύσκολη” δουλειά.

Την Τρίτη, το Netflix αποκάλυψε πως μετά από ατελείωτα casting, η Emma Corrin θα αναλάβει το ρόλο της Diana Spencer. Η Corrin δε θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν δίπλα στα νέα μέλη του cast, Olivia Colman, Helena Bonham Carter και Gillian Anderson. Ωστόσο, δημιουργείται η περιέργεια για το πώς ακριβώς θα κάνει την εμφάνισή της όταν η τέταρτη σεζόν βγει στον αέρα.

Σε δηλώσεις του, ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, έδειξε αρκετά ενθουσιασμένος. Χαρακτήρισε την Emma εξαιρετικά ταλαντούχα. Ενώ έκανε σαφές ότι θεωρεί πως έχει την ομορφιά και την αθωότητα της Diana. Καθώς και όσα χρειάζονται για να ενσαρκώσει μια “extraordinary woman”. Τόσο χαρισματική που κατάφερε να μεταμορφωθεί από ανώνυμη έφηβη, στην πιο iconic γυναίκα της γενιάς της.

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στο The Crown θα σου δημιουργήσει το απόλυτο deja-vu
BBC
Emma Corrin will play Lady Diana Spencer in The Crown Season Four. Filming will begin later this year. — The Crown (@TheCrownNetflix) April 9, 2019

Η Corrin έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της Βρετανικής σειράς Grantchester, ενώ πρωταγωνιστεί και στην επερχόμενη ταινία Misbehaviour. Παράλληλα, θα κάνει το ντεμπούτο της και στην αμερικανική τηλεόραση, με το Pennyworth. Πρόκειται για ένα prequel που θα αφορά τη ζωή του butler του Batman, Alfred Pennyworth, πριν έρθει στη ζωή του αγαπημένος μας ήρωας.

Η ίδια πάντως σε δηλώσεις της είπε ότι είναι μεγάλη της τιμή και είναι υπερενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στην τέταρτη σεζόν του The Crown. Η ίδια άλλωστε είναι από τις μεγαλύτερες φαν της σειράς, από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο. “Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα icon, και η επιρροή της στον κόσμο παραμένει προφανής και δίνει έμπνευση. Το να μου δίνεται η δυνατότητα να την ανακαλύψω μέσα από το σενάριο του Peter Morgan είναι μια εξαιρετική ευκαιρία.”

Στο μεταξύ, είναι ολόιδιες ή απλά έχουμε υπερενθουσιαστεί;
featured image: MSN.com