Ένας -όχι και τόσο εύκολος- χρόνος έφτασε στο τέλος του και είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πιο εξουθενωμένη από ποτέ. Ξέρεις, αυτό το γνωστό βάρος που νιώθεις και μια αίσθηση πως τίποτα δεν πάει, και ούτε πρόκειται να πάει, καλά.

Πριν κρυφτείς όμως κάτω από το πάπλωμα και εμφανιστείς πάλι κάπου στα μέσα του 2022 πρέπει να μάθεις ποιο είναι αυτό το reminder που χρειάζεσαι, με βάση το ζώδιό σου, μήπως αναπτερωθεί λίγο το ηθικό σου!

Κριός

Παρόλο που οι αμφιβολίες σου ήταν πιο πολλές από τις ελπίδες σου τον τελευταίο καιρό, πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Ο μόνος τρόπος για να μην έχεις ποτέ μια ευκαιρία άλλωστε είναι να τα παρατήσεις τώρα.

Ταύρος

Οι αρνητικές, αυτοκαταστροφικές σκέψεις σου δεν είναι τόσο έντονες όσο τις νιώθεις. Το μυαλό σου, αν του το επιτρέψεις, είναι ικανό να παραμορφώσει την πραγματικότητα για να σε κάνει να πιστέψεις τα χειρότερα σενάρια.

Δίδυμοι

Επιτρέπεται να εξαντληθείς από το πόσο σκληρά παλεύεις, αλλά δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψεις τον εαυτό σου. Είσαι πιο δυνατή από όσο φαντάζεσαι. Εξάλλου, εξακολουθείς να σηκώνεσαι όταν πέφτεις!

Καρκίνος

Το κίνητρό σου μπορεί να μην είναι υψηλό αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο που σημαίνει είναι ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Δεν θέλεις σίγουρα να συνεχίσεις μέχρι να φτάσεις στο burnout. Kάνε το διάλειμμα που τόσο ζητάει το σώμα και το μυαλό σου, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι δεν το έχεις κερδίσει.

Λέων

Τα βήματά σου, αν και μικρά, εξακολουθούν να είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Σταμάτα να δίνεις προσοχή στο πόσο αργά προχωράς και να είσαι περήφανη για το γεγονός ότι προοδεύεις.

Παρθένος

Μπορεί να μην είσαι εκεί που ήλπιζες ότι θα ήσουν μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν περίμενες τόσα πολλά εμπόδια να μπουν στο δρόμο σου. Δεν θα μπορούσες ποτέ να είχες προετοιμαστεί για τα προβλήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις άλλωστε. Τα πας υπέροχα, λαμβάνοντας υπόψη ό,τι σου έχει συμβεί!

Ζυγός

Μπορεί να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να φτάσεις στον προορισμό σου, οπότε προσπάθησε να απολαύσεις το ταξίδι. Θυμήσου το γιατί επιδιώκεις συγκεκριμένα όνειρα. Μην αφήσεις την επιθυμία σου για επιτυχία να σε κάνει να ξεχάσεις την αγάπη σου και τα όνειρά σου.

Σκορπιός

Μπορεί να περνάς δύσκολες στιγμές, αλλά έχεις περάσει δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν. Ξέρεις ότι είσαι σε θέση να καταφέρεις τα πάντα. Ξέρεις ότι έχεις τα εργαλεία για να συνεχίσεις να προχωράς, ακόμα κι όταν πονάς.

Τοξότης

Μπορεί να νιώθεις ότι τίποτα δεν αλλάζει, σαν να είσαι κολλημένος στη θέση σου, αλλά τελικά θα ξεφύγεις από αυτήν την κατάσταση. Απλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Μην συμβιβάζεσαι με μια δυσάρεστη κατάσταση. Ζήτα περισσότερα.

Αιγόκερως

Είσαι ήδη επιτυχημένη με ένα εκατομμύριο μικρούς τρόπους. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επαναπροσδιορίσεις τον ορισμό της επιτυχίας. Αναγνώρισε ότι έχεις ήδη καταφέρει τόσα πολλά. Δώσε στον εαυτό σου περισσότερα εύσημα.

Υδροχόος

Προσπαθείς τα μέγιστα. Καταβάλλεις προσπάθεια κάθε μέρα. Κάνεις ό,τι μπορείς, επομένως δεν πρέπει να είσαι θυμωμένη με τον εαυτό σου αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μερικές φορές, οι καταστάσεις είναι απλά εκτός του ελέγχου σου.

Ιχθύς

Θα γίνει πιο εύκολο. Τα πράγματα δεν θα είναι πάντα ακατόρθωτα. Τελικά, θα γίνεις όλο και πιο ευέλικτη και θα τα καταφέρεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που πρέπει να μάθουν να φέρονται πιο ευγενικά στον εαυτό τους